BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin: Önceliğimiz Hasta Vatandaşlarımız

 
 132
Başkan Şahin: Önceliğimiz Hasta Vatandaşlarımız - Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz olarak etkilerken, hasta olan vatandaşların imdadına Bafra Belediyesi ekipleri yetişti.
Bafra Haber

 |  - Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz olarak etkilerken, hasta olan vatandaşların imdadına Bafra Belediyesi ekipleri yetişti.

Kar ve tipi altında Bafra Belediyesi ekipleri yolları açarak ambulansların hastalara ulaşmasını sağlıyor. Bafra Belediyesi son olarak Kelikler ve Müstecep mahallelerinde hasta vatandaşlar için yolları açarak ambulansların ulaşmasını sağladı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmalar hakkında şunları söyledi. "Personellerimiz ve araçlarımızla 7/24 karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendi araç ve gereçlerimiz dışında da iş makineleri kiraladık. Tüm imkânlarımızla karla mücadelemizi sürdürüyoruz. Önceliğimiz hasta vatandaşlarımızdır.  İlçemizin yeni mahalle olan köylerinde pek çok hastamız oldu. Bunların hastanelere ulaşmasına katkı verdik. Hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, sağlık ekipleri ve personellerimize teşekkür ediyorum. Bununla beraber ana yollarımızı açmaya çaba gösterdik. Bafra Belediyemizin yanında Samsun Büyükşehir Belediyemize ait ekipler de yoğun bir çalışma yürüttü. Bu çalışmalar sırasında görev alan tüm ekiplerimize, ev ve iş yerlerinin önleri ile kaldırımları temizleyen tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Önceliğimiz Hasta Vatandaşlarımız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0