GÜNDEM

Başkan Şahin Projelerini Açıklıyor

 
 45
Başkan Şahin Projelerini Açıklıyor - Başkan Zihni Şahin, Bugün 18.30 da yeni projelerini açıklıyor
Bafra Haber

 |  - Başkan Zihni Şahin, Bugün 18.30 da yeni projelerini açıklıyor

Samsun Büyük Şehir Belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`da programa katılıyor

2009-2014 Tarihleri arasında geçen 5 yıl içinde 33 proje ve hizmeti hayata geçiren Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkan adayı Zihni Şahin bu akşam saat 18.30 da Bafra şehir stadı yanında ki kapalı spor salonunda 2014-2019 dönemi yeni projelerini açıklıyor. Programa Samsun Büyük şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`da katılacak, programda AK Parti Bafra Belediye meclis üyesi adayları da tanıtılacak.

Başkan Şahin programda sağlık, istihdam, eğitim, spor, tarım, ulaşım, alt yapı, sosyal belediyecilik, çevre, imar, sosyal donatılar, kültür ve sanat alanlarında 40 çıvarında yeni projesini vatandaşlarla paylaşacak.  Programda bir konuşma yapacak olan Samsun Büyük şehir belediye başkanı ve belediye başkan adayı Yusuf Ziya Yılmaz`ında Bafra için proje müjdeleri bekleniyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in projeleri arasında kısa adı BAKDEM olan Bafra Belediyesi aile, kadın destekleme ve Engelliler merkezi projesi dikkat çekiyor. Başkan Şahin`in 40`a yakın projesi program sırasında Başkanın sunumu sırasında sinevizyondan gösterilecek, projelerin tanıtım kitabı dağıtılacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin BAKDEM projesi için şu bilgileri verdi:

BAKDEM

BAFRA BELEDİYESİ AİLE, KADIN DESTEKLEME VE ENGELLİLER MERKEZİ

PROJENİN KAPSAMI:

Kapalı alan: 3.600 m2

Peyzaj alanı: 3.500 m2

Toplam alan: 7.100 m2

BAKDEM içerisinde:

Aile Eğitim ve danışmanlık Birimi

Kadın ve Aile Sağlık Birimi

Engelliler Koordinasyon Birimi ve içerisinde ayrıca Görme engelliler için sesli kütüphanede yer alacaktır.

Kadınların toplumu şekillendirmede önemli bir rol oynadıklarını düşünüyoruz. Ekonomik ve kültürel kalkınma ancak başarılı, açık ve ileri görüşlü ve en önemlisi mutlu kadınlarla sağlanabilir. Ancak bunun yanında kadınlar toplumdaki olumsuzluklardan en fazla etkilenen kısımdır. 
Bu nedenle BAKDEM kadın yoluyla aileye destek vermeyi, aileyi güçlendirmeyi ve yetkinleştirmeyi hedeflerken aynı zamanda aile içindeki engelli bireyin tedavisine katkı sağlayarak ve eğitim vererek var olan durumunu geliştirmeye ve toplum içine ulaşabilirliğini sağlamayı hedeflemektedir.

Bafra Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (BAKDEM), donanımlı binası, eğitimli kadrosu ve gönüllüler ordusuyla, kadınlarımızın ve ailelerimizin yanında olacaktır. Onların fiziksel ve psikolojik sorunları, BAKDEM sayesinde çözülecek. Meslek edindirme eğitimleri, hukuki danışmanlık servisleri veya aile gelişimini destekleyen eğitimlerle, daha etkin ve başarılı bireyler olmaları sağlanacaktır.  BAKDEM ilçemizin sağlıklı bir geleceğe hazırlanma misyonunda büyük faydalar sağlayacaktır. BAKDEM aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın da bir yaşam merkezi olacaktır.

Seçim Propagandasıdır ve yoruma kapalıdır.

Bafranın haberi, bafra