BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin: Sedde Projesi Ya Olacak Ya Olacak

 
 145
Başkan Şahin: Sedde Projesi Ya Olacak Ya Olacak - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Sedde Projesi için Bafra`da buluştu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Sedde Projesi için Bafra`da buluştu.

 Başkanlar ve beraberindeki daire başkanları ile müdürler sedde projesi alanını gezdiler. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra için yapılması gerekenler konusunda daire başkanlarına talimatlar verdi. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanının Bafra ziyareti ve incelemeleri hakkında şu bilgileri verdi:
"Bafra`mız için Sedde Projesi olmazsa olmazımızdır. Bununla ilgili biz proje çalışmaları yapmıştık. Büyükşehir Belediyemiz de bu çalışmaları devam ettirdi. Bugün sedde projesi alanını gezdik. Bafra hem sedde projesine, hem de kültür merkezine kavuşacaktır.  Çetinkaya Köprümüzün restorasyonu yapılacak. Bu konuda gerekli her çalışma tamamlandı. DSİ`nin sedde de yürüttüğü çalışmaların alanı da uzadı. Kısacası o bölgemiz bir cazibe merkezi haline gelecektir. Burada yeşil alanlar oluşacak,  Bafra Kızılırmak ile buluşacak, insanlarımızın gidip dinleneceği ve etkinlikler yapacağı harika bir yer meydana gelecektir. Bafra ekonomisine katkı yapacaktır. Samsunumuzun ve ülkemizin örnek bir yeri olacaktır. Tüm bunlar için sayısız defa Ankara`ya gittik. Aldığımız olumlu sonuçlar ile ciddi mesafeler aldık. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımızla son değerlendirmeleri de yaptık. Artık geldiğimiz noktada tabiri caizse şunu söyleyebiliriz "Sedde Projesi ya olacak ya olacak." Tüm Bafralılar adına sedde projesi ve Kültür Merkezi için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Sedde Projesi Ya Olacak Ya Olacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0