BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin: Sevgi Her Engeli Aşacak Güçtür

 
 246
Başkan Şahin: Sevgi Her Engeli Aşacak Güçtür - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 10-16 Mayıs engelliler haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 10-16 Mayıs engelliler haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şahin " Hepimiz birer engelli adayıyız. Hayatın içindeki tüm engelleri kaldırmak için çalışmalıyız. Bunun için en büyük gücümüz sevgidir" dedi. 

Başkan Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

10-16 Mayıs tarihleri arasında engelliler haftamızı kutlamaktayız. Ülkemiz nüfusunun % 12,5`nu engelli insanlarımız oluşturmaktadır.  İlçemizde ve ülkemizde her çalışmada engelli insanlarımızı düşünerek hareket etmekteyiz. Bu konuda oran dahi önemli değildir. Esas olan sevgidir. Paylaşmaktır. Bir ve beraber olmaktır. Hayatın içinde ki engelleri kaldırmaktır. Bugüne kadar her zaman engelli vatandaşlarımız ile bir ve beraber olduk. İçten bir Sevgi ve saygı duyduk. Bu sevgimiz her engeli aşacak en büyük güçtür. Engelli kardeşlerimle birlikteliğimiz dün vardı, bugün var, yarınlarda da var olacaktır. Tüm engelli vatandaşlarımızın 10-16 Mayıs engelliler haftasını en samimi duygularımla kutluyor. Her birine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Sevgi Her Engeli Aşacak Güçtür içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0