BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin Umutlu: "Büyükşehir Yasası Değişecek"

 
 108
Başkan Şahin Umutlu:"Büyükşehir Yasası Değişecek" - Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Büyük şehir yasasının değişeceğine inandığını söyledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Büyük şehir yasasının değişeceğine inandığını söyledi.

"1 Nisan 2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile mali ve idari bakımından problemler yaşıyoruz. Konuyu hükümetimize aktardık. Başbakanımız 6 ay içinde Büyükşehir Yasasında değişiklik yapılacağını ifade ederek çalışmalar başlatılması talimatını verdi.

Son olarak Samsun ilçelerini temsilen Bafra ve Çarşamba Belediye Başkanları olarak temsilci seçildik. İl başkanımız Muharrem Göksel ile görüştük. İl Başkanımız Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki`den randevu aldı. Hep beraber görüştük. Büyükşehir Yasasından kaynaklanan problemleri aktardık.

Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, milletvekillerimiz Dr. Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, hemşerimiz Orhan Kırcalı, il başkanımız ve ilçe başkanımız konuya vakıflar hep beraber bu yasadan kaynaklanan problemleri çözmek için çalışıyoruz.

Sadece şunu söylemek istiyorum. Mali olarak bu yasadan dolayı kaybımız yıllık 25.000.000 TL`dir. Bu süreçte oldukça mağdur olduk. Bununla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız tüm gayreti ve imkânları ile Bafra`mıza önemli katkılar yaptı. Biz bu katkılara ilçe belediyesi olarak daha çok ilavelerde bulunmayı istiyoruz.

İnşallah gerekli değişiklikler yapılacak ve daha iyi imkânlara sahip olacağız. Halkımızın istekleri var. Artık hizmet çıtası çok yükseldi. Halkımızın isteklerine saygı duyuyorum. Bizim de bu istekleri yerine getirmemiz gerekir. Bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz."

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Umutlu: "Büyükşehir Yasası Değişecek" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0