BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin Ve Eşi Kadın Emek Pazarında

 
 1077
Başkan Şahin Ve Eşi Kadın Emek Pazarında - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin Kadın emek pazarını ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin Kadın emek pazarını ziyaret ettiler.

Başkan Şahin ve eşi burada alış veriş yaptılar. Başkan şahin ve eşinin alışverişinden sonra hep birlikte kahvaltı yaptılar başkan Şahin`e ve eşine bu jestlerinden ve kadın emek pazarına verdikleri destekleri için teşekkür ettiler.

 Başkan burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: Kaymakamlığımız, Bafra belediyesi, Ticaret ve sanayi odamızla işbirliği içinde güzel bir çalışma yapıldı. Bu çalışma sırasında Kaymakamımızın eşi, Durdane Arslan, eşim Şükriye Şahin ve Ticaret ve Sanayi odamızdan Yasemin Muratoğlu Kınık hanımefendiler bu konuda ciddi bir öncülük yaptılar. Belediye olarak alanı düzenledik. Çok sayıda hanımefendi bu çalışmanın içinde yer aldı.  Böyle bir güzel çalışmanın içinde bulunduğumuz için ben ve eşim büyük mutluluk duyuyoruz.  Aile ve kadınlarımıza yönelik pozitif ayırımcılık anlayışımız devam edecektir.  Bu konuda büyük projelerimiz olacaktır. Kadın emek pazarımız her Çarşamba günü saat 08.00 ile 19.00 arası açık olacaktır. Hemşehrilerimi burayı ziyaret ederek alış veriş yapmalarını rica ediyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Ve Eşi Kadın Emek Pazarında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0