BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin: Yol Problemi Bu Yaz En Aza İnecek

 
 136
Başkan Şahin: Yol Problemi Bu Yaz En Aza İnecek - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapılan çalışmalar ve asfalt çalışmaları programı hakkında açıklamalarda bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapılan çalışmalar ve asfalt çalışmaları programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Şahin konu hakkında şunları söyledi: "İlçemizde şehir merkezinde 370 km yeni mahalle olan köylerimizde ise 2300 km yol olmak üzere toplam 2670 km yola sahibiz. 


Bu 3 kere İstanbul mesafesidir. Şehir merkezimizde ise 300 km doğal gaz hattı döşemesi yapıldı. İlçemizin %75` i temiz ve ekonomik yakıt olan doğal gaza kavuştu.

Bunun rahatlığına ulaştık. Ama yollarımız bozuldu. Geçmişten gelen bozuk yollarımız da vardı. Bunu çözmek için yatırımlar yaptık. Araçlar aldık, tesisler kurduk. Tarihin en kapsamlı ve en büyük asfalt yatırımını gerçekleştirdik. 

Son 3 yılda yaptığımız 100.000 ton asfalt 100.000 metrekare kaldırım dahil olmak üzere son 6 yılda 25 yılda yapılan asfalt ve kaldırımdan daha fazlasını yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Hemen hemen her mahallemizde bu çalışmalar yapıldı.

Yeni mahalle olan köylerimizde ise beton yol çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzde ki yaz yol problemini en aza indireceğiz. Bu şekilde hem doğal gaza kavuşmuş hem de yol problemini çözmüş olacağız."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: Yol Problemi Bu Yaz En Aza İnecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0