GÜNDEM

Başkan Şahin Yorumdan Dolayı Editörü Mahkemeye Verdi

 
 101
Başkan Şahin YorumdanDolayı Editörü Mahkemeye Verdi - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Denge Gazetesi Billboard davasını manşete taşıdı"     başlıklı haberin altına yazılan bir yorumdan dolayı, Bafra Haber'i mahkemeye verdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Denge Gazetesi Billboard davasını manşete taşıdı"     başlıklı haberin altına yazılan bir yorumdan dolayı, Bafra Haber'i mahkemeye verdi.

Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Haber`de yayımlanan yorumun "asılsız, gerçeğe aykırı, iftira ve hakaret"    içerdiğini bu yorumdan dolayı manevi şahsiyetinin ve itibarının zedelendiğini söyleyerek yorumun onaylanmasından dolayı Bafra Haber editörüne BİN 500 liralık manevi tazminat davası açtı.

Söz konusu yorumda şu ifadeler yer almaktaydı:
"zihni bey artık yolun sonu yavas yavas gorunuyor sana calısanlarına gebesın bafra halkı sana cok seyın hesabını soracak zamanı gelınce yedıgın paralar cıkıcak senden bı sekılde beledıye reisiymiş reis dedıgın altından emır almaz emır verır o koltuk sana yakısmıyor kukla gıbı oynuyorlar senınle..."   


Bilindiği gibi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Haber editörünü Bafrahaber Twitter hesabından yazdığı bir yorumdan dolayı da Bin 500 Liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Yorumdan Dolayı Editörü Mahkemeye Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0