BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin`den Anlamlı Ziyaret

 
 132
Başkan Şahin`den Anlamlı Ziyaret - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Karpuzlu Mahallemizde ikamet eden halası Şerife Erken`i ziyaret etti, ellerinden öperek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Karpuzlu Mahallemizde ikamet eden halası Şerife Erken`i ziyaret etti, ellerinden öperek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutladı.

Başkan Şahin, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Benim annem ve babam hayatta değiller. Şerife halam aile büyüğümüzdür. Anneler gününde, bayramlarda ve normal günlerde ziyaret ediyorum. Diğer aile büyüklerimiz ile hısım ve akrabalarımı da ziyaret ediyorum. Hayatta olmayanların mezarlarını ziyaret ve dua ediyorum. Bunlar bizim milletimizin geleneğidir, tüm milletlerden ayıran özelliğidir. Büyüklerine vefasıdır. Sevgi ve saygısıdır. Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla halamı da ziyaret ederek Dünya Kadınlar Günü`nü kutladım, hayırduasını aldım. Bu vesileyle tüm hemşerilerime ve büyüklerime saygılarımı sunuyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Anlamlı Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0