BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin`den Başsavcıya Ziyaret

 
 201
Başkan Şahin`den Başsavcıya Ziyaret - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye meclis üyeleri Av. Kemal Şenocak, Av. Hatice Şeker ve Bafra Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av. Murat Bircan ile birlikte Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen`i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye meclis üyeleri Av. Kemal Şenocak, Av. Hatice Şeker ve Bafra Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av. Murat Bircan ile birlikte Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen`i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Bafra`mıza atanan Cumhuriyet Başsavcımızı referandum sürecinde ziyaret edemedik. Referandum sonrasında ilk fırsatta ziyaret etmek istedik. Bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Cumhuriyet başsavcımıza görevinde başarılar diledik. Bafra ilçemizde tüm unsurlarımızla beraber birlik ve beraberlik içerisindeyiz. İlçemizde ki her kurum ve kuruluşumuz görevlerini en iyi şekilde yapmakta ve insanlarımıza hizmet etmektedir. Adalet alanı da bu alanların en önemlilerinden biridir. İlçemizde adalet kurumumuz bugüne kadar, kanunlar ve hukuk içerisinde en iyi şekilde görev vermiş ve vermektedir. Adaletin olduğu yerde tüm insanlarımız huzur içerisindedir. Geleceğe daha güvenli bakmaktadır. Bu huzur ve güvenin temini er şeyden önemlidir.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Başsavcıya Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0