BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin`den Çetinkaya Köprüsü Müjdesi

 
 177
Başkan Şahin`den Çetinkaya Köprüsü Müjdesi - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü`nü ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü`nü ziyaret etti.

Başkan Şahin, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan İnşaat Mühendisi Kenan Keskin`i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Başkan Şahin ve Genel Müdür Keskin bir süre sohbet ederek bilgi alış-verişinde bulundular. Görüşmede ayrıca Kızılırmak üzerinde bulunan tarihi Çetinkaya Köprüsü ile ilgili de konuşuldu. Köprü üzerinden geçen su borularının boruların aşağı alınarak köprünün onarım projesinin hangi aşamada olduğu konusu konuşuldu. 

Başkan Zihni Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Daha önce DSİ bölge müdürümüzden boruların aşağı alınması sözünü almıştık. İnşallah kısa süre içerisinde DSİ boruları aşağı alacak. Buna paralel olarak Karayolları da ihaleyi yaparak onarım projesini hayata geçirecek. Genel Müdür Kenen Keskin beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ancak bunun yanı sıra da çalışmaları konuşmayı da ihmal etmedik. Gündeme getirdiğimiz bu konuları da görüştük ve Genel Müdür Sayın Keskin`den bu konu hakkında neticeye en kısa zaman içerisinde varılacağının sözünü aldık."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Çetinkaya Köprüsü Müjdesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0