GÜNDEM

Başkan Şahin`den Çetinkaya Yatılı Okuluna Ziyareti

 
 150
Başkan Şahin`den Çetinkaya Yatılı Okuluna Ziyareti - İMKB Şehit Erol Haspulat yatılı bölge okulu Müdürü Cavit Ovalı`nın daveti üzerine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin okul idaresi ve öğretmenleri ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - İMKB Şehit Erol Haspulat yatılı bölge okulu Müdürü Cavit Ovalı`nın daveti üzerine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin okul idaresi ve öğretmenleri ziyaret etti.

Okul İdarecileri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Şahin, aynı zamanda öğrencisi olan Okul Müdürü Cavit Ovalı ve Müdür Yardımcısı Hasan F. Alemisoğlu ile görüştü.

Okul Müdürü Cavit Ovalı Belediye Başkanımıza davetimize icabet ettiği için teşekkür ederiz. dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin okul idarecileri ile gerçekleştirdiği sohbette genel projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Şahin "Çalışmalarımızı Ve Projelerimizi 4 Ana Başlık Altında Toplamamız Gerekirse;

Bafra`mız Tarım Merkezi Olarak Zengin Bir Ovaya Sahip Hemşehrilerizin Tarımdan Daha Çok Nasıl Verimi Arttırabilirler Diye Bunlarla İlgili Nasıl Hibeler Kazandırırız Diye Çalışmalar Başlattık. Nasıl Çiftçimizin Önünü Açarız Diye Çeşitli Görüşmeler Ve Diyaloglar Halindeyiz.

Organize sanayimizin 1. Etabın da 15 faal işyerimiz 4 tane inşaat halinde 7 tanede başvuruda bulunmuş firmamız var. Bizler buraya yatırımcı getirmeye çalışıyoruz Bafra`mızda istihdam sağlamak için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz.

Organize sanayimizin 2. Etabında ise 1000 dönümlük bir arazi de tıbbi cihaz üretimi için firmamızla diyaloglar halindeyiz belli bir aşamayı geçtik bakanlığımızdan bir takım yazışmaların ve raporların sonuçlanmasını bekliyoruz inşallah Bafra`mız için çok büyük bir istihdam sağlayacak bir projemiz. Diğer taraftan sera OSB çalışmamız devam ediyor.

Bafra`mız turizm noktasında çok zengin bir kültüre sahip bununla ilgili tanıtım çalışmalarımız ve turizm noktasında çeşitli çalışmalarımız var Bafra mızı cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz.

Eğitim anlamında Bafra`mıza önemli yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Turizm Fakültemizi açtık. Öğrencilerimiz eğitimlerine başladılar. Aşcı ailesine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Bafra`mıza başka fakülteler kazandırmaya devam ediyoruz. Ve amacımız Bafra "˜da Kızılırmak üniversitesini kurmaktır.

Başkan Şahin Okul yönetimi ve öğretmenlerle fikir alışverişinin ardından 4/ a sınıf öğretmeni Berna Veral ve 4/a sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi.

Çeşitli konularda bir eğitimci olarak öğrencileri bilgilendirdi Öğrenciler bir takım istekler de bulundular başkan şahin öğrencilerin isteklerini not aldı ve en kısa zamanda gerçekleştirmek için söz verdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Çetinkaya Yatılı Okuluna Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0