BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin`den Davet

 
 301
Başkan Şahin`den Davet - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunarak hemşerilerini 15 Temmuz`da saat 19.00`da Bafra Hükümet Konağı önünde başlayacak olan “Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü” ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı`nda saat 20.00`de başlayacak olan etkinliklere davet etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunarak hemşerilerini 15 Temmuz`da saat 19.00`da Bafra Hükümet Konağı önünde başlayacak olan “Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü” ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı`nda saat 20.00`de başlayacak olan etkinliklere davet etti.

<p>Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi:</p> <p> “15 Temmuz milletimizin destandır. Aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından yapılan alçakça darbe girişiminde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemize, cumhuriyetimize, demokrasimize, devletimize seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize sahip çıkmıştır. Bu haince ve kahpece saldırıyı 1.yılında bir kez daha şiddetle kınıyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için saat 19.00`da Hükümet Konağımız önünde mehteran eşliğinde Milli Birlik Yürüyüşü ve saat 20.00`de ise 15 Temmuz Demokrasi Meydanımızda etkinlikler düzenleyeceğiz. Tüm Bafralı hemşerilerimi hangi görüşe sahip olursa olsun katılmaya davet ediyorum. Yapılacak olan her etkinlik milletimiz içindir. Devletimizin bağımsızlığı insanlarımızın kardeşliği içindir. İhanet içinde olanlara milletimiz gücünü bir kez daha göstermek içindir. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın vereceği talimatlara göre demokrasi nöbetlerimiz devam edecektir. 15 Temmuz akşamında olduğu gibi Bafra ve ülkemiz ihanetlere boyun eğmeyeceğini bir kez daha gösterecektir.</p> <p> </p> <p>ŞAHİN: ONLAR TÜRK SUBAYI DEĞİL AKILLARINI İBLİSE SATMIŞ FETÖ SUBAYLARIDIR</p> <p> </p> <p> Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı:</p> <p> </p> <p>“15 Temmuz ihaneti sırasında şehit düşen, yaralanan güzel insanlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımıza yüce Allah`tan rahmet, diliyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyoruz. Bu demokrasi mücadelesinde ilk günden itibaren yer alan Samsunlu ve Bafralı hemşerilerime ayrıca çok teşekkür ediyorum.  FETÖ ile yapılan mücadele her alanda bütün hızıyla hukuk çerçevesinde devam etmektedir. 50 yılı yakın bir süre de yapılanmış bu yapıyı yok etmeye kararlıyız. Milletimizin vereceği destek ile bu mücadele kesintisiz bir şekilde yapılacaktır. 15 Temmuzda milletimizin üzerine tankları sürenler, uçaklarla bomba yağdıranlar, Gazi meclisimizi bombalayanlar, cumhurbaşkanımızı öldürmek için operasyon düzenleyenler, helikopterler ile halkımızın üzerine kurşun yağdıranlar 248 insanımızı şehit edenler, binlerce insanımızı yaralayanlar Türk Subayı değil, akıllarını İblise teslim etmiş FETÖ subaylarıdır. Onlar ile Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, şerefli subay, Mehmetçik ve emniyet mensuplarımız asla bir tutulamaz. Kahraman ordumuz, Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz bizim şerefimizdir.”</p> <p> </p>
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Davet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0