BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin`den Girişimcilere Sertifika

 
 143
Başkan Şahin`den Girişimcilere Sertifika - Bafra Belediyesi ve Bafra İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Mesleki Eğitim Kursunun katılımcılarına sertifikaları verildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi ve Bafra İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Mesleki Eğitim Kursunun katılımcılarına sertifikaları verildi.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi`nde düzenlenen Sertifika Törenine Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik ve kursiyerler katıldı.  

4 gün toplamda 30 saatlik eğitim gören kursiyerler kendi işlerini kurabilmeleri için gerekli belgeyi almaya hak kazandılar. Bir yandan kurs görürken bir yandan da iş kurma hazırlığı yapan kursiyerlerin olduğunu söyleyen Ergenlik, "Bu konuda daima destekleri bizimle olan, hiçbir zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Netice itibarıyla istihdamın artırılmasıyla ilgili bir çalışma yapılıyor. Bazı şeylerin teşvik edilmesi gerekiyor. Başkanımız da bu konuda teşvik edici çalışmaları yapıyor, kursların açılmasını sağlıyor." Dedi. 

Ergenlik`in yaptığı konuşmanın ardından ise Belediye Başkanı Zihni Şahin, kursiyerlere sertifikalarını vererek çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Girişimcilere Sertifika içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0