GÜNDEM

Başkan Şahin`den Mustafa Erdin`e Ziyaret

 
 36
Başkan Şahin`den Mustafa Erdin`e Ziyaret - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile bir süredir hastanede tedavi gören Mustafa Erdin`i evinde ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile bir süredir hastanede tedavi gören Mustafa Erdin`i evinde ziyaret etti.

Bir müddettir hastanede tedavi gören okul arsası bağışçısı Mustafa Erdin`i evinde ziyaret eden başkan Şahin, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bahçeler Mahallesi Mustafa Erdin Okulu`nun arsa bağışçısı Mustafa Erdin`i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten başkan Şahin, "Mustafa amcamız gibi gönlü zengin insanlarımız hep var olsun. Onun vesile olduğu bu okul sayesinde, yarın ülkemize önemli hizmetlerde bulunacak öğrenciler yetişecektir. Bu nedenle Mustafa amcamız gibi gönlü zengin hayırsever vatandaşlarımız, bu bağışları ile ellerindekilerini vermiş görünseler bile asıl kazananlar onlar olmuştur. Burada eğitim gören öğrenciler olduğu müddetçe sürekli bir kazanç içerisindeler. Bu arada bizler gibi mahalle halkımız, tüm hemşehrilerimiz, burada eğitim gören çocuklarımızın aileleri de Mustafa amcamıza müteşekkirdir. Bugün okulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte olduk. Duyduk ki Mustafa amcamız da tedavi gördüğü hastaneden evine gelmiş. Muhtarımız Erkan Kadakal ve okul müdürümüz Bülent Sevinç ile evine ziyarete geldik. Kendisine Allah`tan şifa, ailesi ile birlikte sağlıklı günler diliyorum" dedi.

 Hayırsever Mustafa Erdin ise Başkan Şahin`i 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Mustafa Erdin`e Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0