GÜNDEM

Başkan Şahin`den Protokol İftar Yemeği

 
 110
Başkan Şahin`den Protokol İftar Yemeği - Bafra Belediyesi`nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen ilçe protokolü iftar yemeği programı Ali Kale Turistik Tesislerinde yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi`nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen ilçe protokolü iftar yemeği programı Ali Kale Turistik Tesislerinde yapıldı.

Yemeğe Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı İlhan Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Sendika Başkanları, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ticaret Odası Meclis Başkanı Banka Müdürleri, Engelliler Dernekleri, Bafra`da görev yapan kurum amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle iftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum.  Bu iftar yemeği Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışının güzel bir göstergesi olmuştur. Bu Bafra`mızın kazancıdır. Çünkü Bafra tüm unsurlarıyla milletimize hizmet etme düşüncesi içerisindedir. Bu birlik ve beraberlik hepimizin ortak eseridir. Bu iftar yemeklerimiz basınımız, muhtarlarımız, personelimiz ile devam edecektir.  Davetler yapılırken bazı eksiklikler olabilir. Hiçbir hemşerimin, kurum ve kuruluşlarımızın yanlış anlamasını rica ediyorum. Bu iftar yemeğimizin davetinde de bazı eksikliklerimiz olmuştur, özür diliyorum. Bunları gidereceğiz. Esas olan anlayışımızdır. Anlayışımızın temelini Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz oluşturmaktadır."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Protokol İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0