BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin`e Anlamı Büyük Plaket Verildi

 
 171
Başkan Şahin`e Anlamı Büyük Plaket Verildi - Bafra İnsani Yardım Derneği`ne mülteciler ve yardıma muhtaç aileler için yapılan faaliyetlere Bafra Belediyesi`nin verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Zihni Şahin`e plaket takdim edildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra İnsani Yardım Derneği`ne mülteciler ve yardıma muhtaç aileler için yapılan faaliyetlere Bafra Belediyesi`nin verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Zihni Şahin`e plaket takdim edildi.

Plaketi Dernek Başkanı İlyas Altuntaş verdi. Ziyarette ayrıca derneğin gönüllü üyeleri Ahmet Şenel, Süleyman Özcan ve Recep Dokgöz`de hazır bulundu.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bafralı hemşerilerim hayırseverlik konusunda her zaman kendini ortaya koymuş ve en yüksek düzeyde katılımlar yapmıştır. Bunu Ramazan ayında gıda yardımlarına, aşevleri yardımlarında ve iftarlarda daima gördük. İnsanlarımız toplumsal dayanışmada yıl içinde de gereğini yapmakta ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktadırlar. Bu konularda hemşerilerimle sürekli temas halinde olduk. Birlikte çalışmalar yürüttük. Bafralı hemşerilerim dünyanın her yerinde ki mazlum insanlara da elini uzatmaktadır. Bafra Belediyesi, ilçe müftülüğümüz, sivil toplum kuruluşlarımız, Kızılay ve vatandaşlarımızla birlikte Bayır Bucak Türkmenlerine, Halep`te yaşayan dindaş ve soydaşlarımıza, Suriyeli mültecilere kısacası nerede bir ihtiyaç sahibi ve mazlum insanlar ve çocuklarımız varsa oralara uzandık. Bu çalışmalarda Bafra İnsani Yardım Derneği her zaman öncü rol üstlendi. Mazlumlara el uzattı. Derneğimize teşekkür ediyorum. Birlikte yürüttüğümüz, karşılıklı destekler verdiğimiz insanlık çalışmaları oldu. Bugün bir incelik ve nezaket göstererek bizi ziyaret ettiler. Teşekkür plaketi verdiler. Asıl teşekkür onlarındır. Asıl teşekkür Bafralı hemşerilerimindir. Ben bu plaketi onlar adına alıyorum. Milletimiz ve Bafralı hemşerilerimiz tarihin her döneminde olduğu gibi bugünde mazlumların yanındadır. Dindaşlarımızın ve soydaşlarımızın yanındadır. Yanında olmaya da devam edecektir."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`e Anlamı Büyük Plaket Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0