BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Şahin`e Asfalt Teşekkürü

 
 136
Başkan Şahin`e Asfalt Teşekkürü - Bafra Belediyesi`nin yaz mevsimi başında başladığı asfalt ve kaldırım çalışmaları, ilçenin pek çok mahallesinin cadde ve sokaklarında devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi`nin yaz mevsimi başında başladığı asfalt ve kaldırım çalışmaları, ilçenin pek çok mahallesinin cadde ve sokaklarında devam ediyor.

Önce bordür ve kaldırımları,  sonra yağmur suyu deşarj hatları yapılan Çaycılar Sokak`ta asfalt çalışmaları da başlatıldı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin başlatılan çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar başkan Şahin`e yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin incelemeler sırasında şu açıklamayı yaptı: "Bu yaz yoğun bir asfalt ve kaldırım çalışması yapacağımızı söylemiştik. Bu çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Kısa bir süre önce biz bordur ve kaldırım çalışmalarını Büyükşehir Belediyemizin ise alt yapı çalışmalarını yaptığı ilçemizin önemli ve büyük sokaklarından olan çaycılar sokakta asfalt çalışmalarımızı başlattık. Bugün hem çalışan personelimize kolay gelsin demek, hem çalışmaları yerinde takip etmek hem de esnaf ve vatandaşlarımızla bir arada olmak için buraya geldik. Vatandaşlarımız memnuniyetlerini ifade etti. Bende kendilerine teşekkür ediyorum."

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şu şekilde tamamladı: "İmkânlarımızın üzerinde hemşerilerimizin beklentilerini karşılamak için çalışanlarımızla beraber gayret ediyoruz. Bafra`mızda 5 yıldır doğal gaz çalışmaları devam ediyor. İlçemiz bir yandan çevre dostu ve ekonomik bir yakıt olan ailelerimize büyük kolaylık sağlayan doğalgaza kavuştu. Bir yandan da bozulan yollarımızın büyük bir bölümünün asfalt ve kaldırımlarını yeniliyor ve yenilerini de ilave ediyoruz. Bu çalışmalarımız pek çok mahallemizde yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Önemli mesafeler aldık. Diğer yandan da Büyükşehir Belediyemizle birlikte yeni mahalle olan köylerimizin grup ve mahalle içi yollarında asfalt, çakıllama çalışmaları yapıldı. Yapılmaya da devam ediyor. Bu mahallelerimizde camii ve okul bahçelerimizi düzenledik. Çocuk oyun parkları kurduk. Hizmetlerimiz devam edecek."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`e Asfalt Teşekkürü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0