GÜNDEM

Başkan Şahin`e Kadın Girişimcilerden Teşekkür Ziyareti

 
 125
Başkan Şahin`e KadınGirişimcilerden Teşekkür Ziyareti - Bafra Belediyesi`nin destekleri ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği sonucunda oluşturulan proje kapsamında Kadın Emek Pazarı kurulmuştu. 15 tezgâhtan oluşan kadın emek organizatörlüğünü ise Bafra Ticaret ve Sanayi Odası kadın girişimciler başkanı Yasemin Muratoğlu Kınık yapmıştı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi`nin destekleri ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği sonucunda oluşturulan proje kapsamında Kadın Emek Pazarı kurulmuştu. 15 tezgâhtan oluşan kadın emek organizatörlüğünü ise Bafra Ticaret ve Sanayi Odası kadın girişimciler başkanı Yasemin Muratoğlu Kınık yapmıştı.

Yapılan çalışmalara katkılarından dolayı Bafra Kadın Girişimcileri Başkanı Yasemin Muratoğlu Kınık, Başkan yardımcısı Dilek Sönmez ve Nazmiye İşbilir ile Proje Müdürü Şeyda Es Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`i ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kadın emek pazarı çok güzel ve başarılı bir çalışma oldu. Emeği geçen sizlere ve diğer kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bu konuda bundan sonrada yapılacak olan tüm çalışmaları destekleyeceğiz. Biz,  Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışı içerisinde hareket ederek ilçemizde olumlu şeylerin olmasına katkı yapmaya devam edecek. Bu ahengin ise bozulmasına izin vermeyeceğiz." 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`e Kadın Girişimcilerden Teşekkür Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0