SAMSUN

Başkan Togar: "Samsun'un Sanayisinin Kalbi Tekkeköy'de Atıyor"

 
 533
Başkan Togar: "Samsun'unSanayisinin Kalbi Tekkeköy'de Atıyor" - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy'ün, Samsun ve bölgenin en önemli sanayi, ticaret ve istihdam merkezi konumunda olduğunu söyledi
Bafra Haber

 |  - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy'ün, Samsun ve bölgenin en önemli sanayi, ticaret ve istihdam merkezi konumunda olduğunu söyledi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Aydın Özvatan, yönetim kurulu üyeleri ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ümit Yayla Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı yeni belediye binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Samsun TSO Bakanı Salih Zeki Murzioğlu ve beraberindeki heyeti belediyede ağırlayan Başkan Hasan Togar heyete ilk olarak yeni belediye binasını tanıtarak, çalışma alanlarını ve birimleri gezdirdi. Ardından heyet ile sohbet etti.

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve heyetini ağırlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Samsun iş dünyasını temsil ederek, ticari ve ekonomik bakımdan ilimizin ve ülkemizin kalkınmasında ayrı bir yeri olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ümit Yayla, TSO Meclis Başkanı Aydın Özvatan ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde ağırladık. Ayrıca İlçemiz ve Samsun'umuzun ticareti ve Sanayisi ile ilgili paylaşımlarda bulunduk" dedi.

"Tekkeköy Samsun'un sanayisini bünyesinde barındırıyor"

Tekkeköy'ün Samsun'daki en önemli Sanayi bölgesi olduğuna dikkat çeken Başkan Togar, "Tekkeköy sanayi siteleri bakımından Samsun'un kalbi durumunda. Burada Örnek Sanayi Sitesi, İlkadım Sanayi Sitesi, 19 Mayıs Sanayi Sitesi ile Samsun Merkez Organize Sanayi (Samsun merkez OSB) ve Gıda Organize sanayiye (Gıda OSB) ev sahipliği yapmaktadır. Yine bu sanayi siteleri içerisinde ve çevresinde dev sanayi tesisleri bulunmaktadır. Bu sanayi siteleri ve dev tesislerde binlerce insan istihdam edilmektedir. Yine bu tesislerde üretilen malzemeler iç ve dış ticaret ile dünyanın dört bir yanına satılmaktadır. Tekkeköy, Samsun ve bölgenin en önemli sanayi, ticaret ve istihdam merkezi konumunda. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu bu sanayi tesislerinin her yönden desteklenmesi ve daha da büyüyerek geniş alanlara açılabilmesi konusunda üzerine düşenleri yerine getiriyor. Bugün burada ilçemizdeki sanayi siteleri ve üretim yapan sanayi tesisleri hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunduk" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Togar: "Samsun'un Sanayisinin Kalbi Tekkeköy'de Atıyor" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0