SAMSUN

Başkan Tok: "2015 İlkadım'ın Yılı Olacak"

 
 437
Başkan Tok: "2015 İlkadım'ın Yılı Olacak" - Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret ederek İlkadım bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım 2015 yılında Samsun'un en gelişmiş ilçesi olarak yükselmeye devam edecek" dedi
Bafra Haber

 |  - Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret ederek İlkadım bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım 2015 yılında Samsun'un en gelişmiş ilçesi olarak yükselmeye devam edecek" dedi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl da hazır bulundu.

İlkadım İlçesindeki çalışmalar hakkında Vali Şahin'e detaylı bilgi veren Başkan Tok, "İlçemiz şantiye alanına dönüyor. 2015 yılında Türkiye'ye örnek olacak projelerimizin temellerini atacağız." diye konuştu.

İlkadım'daki gerçekleşecek olan projelerin geleceğe dönük projeler olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Sizi ziyaret etmekten.İlkadım İlçemiz'deki çalışmalarımızın hız kesmeden devam ettiğini belirtmek isterim. 2015 yılı İlkadım'ın yılı olacak, 2015 yılının başlangıcında Türkiye'ye örnek olacak projelerimize start veriyoruz. Bu projelerimiz yıllar geçse de aktif olarak kullanılacak, geleceğe ışık tutacak projelerdir. Türkiye'nin en büyük gençlik merkezini Çatalarmut mahallesinde bulunan eski fen işleri şantiyemizin bulunduğu alana inşa ediyoruz. 2015 yılının başlarında 19 Mayıs kenti Samsun'un kalbi olan İlkadım'a özelliği bakımından Türkiye'nin sayılı gençlik merkezlerinden birisini kazandıracağız. İlkadım 2015 yılında Samsun'un en gelişmiş ilçesi olarak yükselmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin,Başkan Tok ve beraberindeki heyetle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Tok: "2015 İlkadım'ın Yılı Olacak" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0