GÜNDEM

Tff Başkanı Doğan'dan Bafra Belediyespor'a Ziyaret

 
 597
Tff Başkanı Doğan'dan Bafra Belediyespor'a Ziyaret - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan, Bafra Belediyespor'u ziyaret etti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan, Bafra Belediyespor'u ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, TFF Samsun Bölge Müdürü Ünal Erdemli, Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, ASKF Başkanı Şener Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Altınsoy ile birlikte Bafra Belediyespor'u ziyaret eden TFF Başkanı Hasan Doğan, Bafra Belediyespor Başkanı Dursun Ali Bilgen'e 'geçmiş olsun ve başsağlığı' dileğinde bulundu. Ziyarette Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ve Bafra Belediyespor Başkanı Dursun Ali Bilgen, ilçedeki spor faaliyetleri hakkında
Hasan Doğan'a bilgi verdi.
Doğan, Karadeniz Bölgesi'nin futbolu çok sevdiğini belirterek, "Bu sevgiyi Karadeniz'in her tarafında görüyoruz. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile birlikte başka bir zamanda Bafra ilçesine tekrar geleceğiz. Biz burada merhum arkadaşlarımızın unutulmaması ve Sedat Gezer ve İsmail Kurt adlarının yaşaması için tesislerin restoresi yapıldıktan sonra onların isimlerini tesislere vereceğiz" diye konuştu.
TFF Başkanı Hasan Doğan ve beraberindeki heyet, daha sonra Bafra Belediyespor tesislerini gezdi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Tff Başkanı Doğan'dan Bafra Belediyespor'a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0