SAMSUN

Başkan Yılmaz: "Ortalık Cadı Kazanı Gibi Kaynıyor"

 
 447
Başkan Yılmaz: "Ortalık Cadı Kazanı Gibi Kaynıyor" - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor

Şu AK Parti'nin oylarını bir düşürebilsek meydan bize kalacak diyenler çoğaldı. Ortalık sanki cadı kazanı gibi kaynıyor" dedi

Çarşamba, Terme, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerindeki yaklaşık 100 muhtarla toplantı yaparak sorunları ve talepleri dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çekerek, bu konuda en büyük görevin de muhtarlara düştüğünü söyledi.

"ONLARIN AKILLARINDAN GEÇEN DÜŞÜNCE SAKAT"

Türkiye'nin çok önemli bir seçime gittiğini ifade eden Başkan Yılmaz, "17 gün sonra bir seçim yaşayacağız. Bu seçim önemli bir seçim. Ben AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Partimizin başarısında önemli sorumluluğum var ve sizinle 4 yıl beraber çalışacağız. Bu 4 yılda daha fazla hizmet almak ve daha başarılı olmak için şu seçimde muhtarlar olarak siz de elinizi taşın altına koymak zorundasınız. Dikkat ederseniz son günlerde ortalık cadı kazanı gibi kaynıyor. Şu AK Parti'nin oylarını bir düşürebilsek, AK Parti'nin başına bir iş getirebilirsek meydan bize kalacak diyenler çoğaldı. Peki meydan size kalsa ne olacak? Geleceğimizin işte o zaman vay haline. Şu anda 13 yıldır eğitimden, sağlığa akla gelebilecek her konuda başarılı olmuş bir iktidar var. Bu iktidarın tökezlemesini isteyen muhalefet acaba neyin peşinde? Böyle sakat bir düşünce olamaz" diye konuştu.

"HALK İSTİKRAR İSTİYOR"

"Siyasi emelleri için her yolu deniyorlar" diyen Yılmaz, muhalefete, "Milletin sizin siyasi emellerinizle işi yok. Halk istikrar istiyor. Bekara hanım boşar gibi sorumsuzca konuşmanız halk gözünde pirim yapmıyor" dedi. Başkan Yılmaz, "Samsun'da istikrarı etkileyebilecek en ufak bir sorun çok açık söylüyorum benim elimi zorlaştırır, beni sıkıntıya koyar. Siz de muhtarlar olarak daha fazla hizmet getirmek istiyorsanız bu seçimde de elinizi taşın altına koyun. Birlikte çalışalım. Samsun'umuzu köyleriyle birlikte kalkındıralım" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Yılmaz: "Ortalık Cadı Kazanı Gibi Kaynıyor" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0