GÜNDEM

Tff 3. Lig Bafra Belediyespor'un Ligde Kalması

 
 404
Tff 3. Lig Bafra Belediyespor'un Ligde Kalması - Samsun'un Bafra İlçe Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Belediyespor'un TFF 3. Lig'de kalmasının kendilerini mutlu ettiğini, yapılan saldırının kendilerini yıldıramayacağını söyledi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra İlçe Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Belediyespor'un TFF 3. Lig'de kalmasının kendilerini mutlu ettiğini, yapılan saldırının kendilerini yıldıramayacağını söyledi.

Bafra Belediye Başkanı Neiş, Bafra Belediyespor Başkanı Dursun Ali Bilgen ve Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel ile birlikte makamında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Neiş, "Samsun Milletvekilimiz Fatih Öztürk, Bafra Belediyespor Başkanı Dursun Ali Bilgen ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ı ziyaret ettik ve Bafra Belediyespor'un son durumunu görüştük. Federasyon Başkanı Doğan, 'Biz bu takımı bu haklarıyla beraber ligde kalmasını
sağlayalım. Siz de gelecek sezon çalışmalarına devam edin.' dedi. Bu kararla, Bafra Belediyespor'un TFF 3. Lig'de kaldığı belli oldu" dedi.
Saldırının kendilerini yıldıramayacağını vurgulayan Neiş, "Biz Bafra'yı spor merkezi yapacağız. Hocalarımızın isimlerinin devam etmesi için cadde, sokak ve tesisler gibi yerlere onların isimlerini vereceğiz" diye konuştu.
  • BafraHaber Yorum
  • Tff 3. Lig Bafra Belediyespor'un Ligde Kalması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0