GÜNDEM

Samsun'dan Kısa Kısa Samsun'da 2 Genç Kız Kayıplara Karıştı

 
 389
Samsun'dan Kısa Kısa Samsun'da2 Genç Kız Kayıplara Karıştı - Samsun'da, 2 genç kız evlerinden ayrılarak kayıplara karıştı. Kızların aileleri, hayatlarından endişe ettiklerini belirterek polisten yardım istedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'da, 2 genç kız evlerinden ayrılarak kayıplara karıştı. Kızların aileleri, hayatlarından endişe ettiklerini belirterek polisten yardım istedi.

Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi'nde Yağmur Kömürkara (21), 'işe gidiyorum' diyerek evinden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Genç kızın annesi, kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirterek polisten yardım istedi. Bafra ilçesinin Kemalpaşa Mahallesi'nde ise evinden eşyalarını alarak ayrılan Sibel Taşel (17), kayıplara karıştı. Taşel ailesi, kızlarının bulunması için polisten yardım talebinde bulundu. Kayıp olan kızları görenlerin ve yerlerini bilenlerin polise haber vermeleri istendi. Meydana gelen 2 ayrı kayıp olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- BANKADA DOLANDIRILDI

SAMSUN (İHA) - Samsun'da kimliği belirsiz bir kişi, bir şahsın parasını alarak dolandırdı. Edinilen bilgiye göre olay, Asarcık ilçesinde Ziraat Bankası'nda meydana geldi. Kerim Alış (65), kimliği belirsiz bir kişinin kendisini dolandırmak suretiyle 2 bin 250 YTL parasını aldığını belirterek, polise şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'dan Kısa Kısa Samsun'da 2 Genç Kız Kayıplara Karıştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0