SAMSUN

Başkan Yılmaz: "Sorunları Ve Çözümleri Yerinde İnceliyoruz"

 
 432
Başkan Yılmaz: "SorunlarıVe Çözümleri Yerinde İnceliyoruz" - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yürütülen çalışmalarla ilgili Havza ve Vezirköprü ilçelerine teknik inceleme gezisi gerçekleştirdi
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yürütülen çalışmalarla ilgili Havza ve Vezirköprü ilçelerine teknik inceleme gezisi gerçekleştirdi

İlçe merkezlerinde ve köylerinde başlatılan ve devam eden alt yapı ve içme suyu projelerini yerinde görerek incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, inşaat firmalarının müteahhitlerinden bilgi aldı.

İnceleme gezisine Başkan Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, SASKİ Genel Müdürü ve Genel Sekreter Vekili Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ile meclis üyeleri katıldı.

Yaptığı incelemeler ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz, "Bugün Havza ve Vezirköprü ilçelerimiz ve mahallelerimizde yapılmakta olan hizmetlerin yerinde görülmesi, incelenmesi ve tartışılması amacıyla geldik. Yürüttüğümüz çalışmaları zaman zaman işi yapan müteahhitleri de yanımıza alarak yerinde müzakere ediyor, durum değerlendirmesi yapıyoruz. Belediyemizin yetkili tüm organlarıyla birlikte sahadayız. Müteahhitleri de dinleyerek belki bizden kaynaklanan sorunlar olabileceğini düşünerek onlardan ayrıntılı bilgiler alıyoruz. Projelerin hassasiyetini, vatandaşların taleplerini, bunların ne kadar haklı ve yerinde olduğunu irdeliyoruz. Sorunları ve çözümlerini yerinde inceliyoruz. Beton imalatlarını, içme suyu probleminin çözümüne yönelik yeni bir hattı inceledik. Yeni asfalt plentinin kurulmasıyla ilgili sürecin sonuna doğru yaklaştığını gördük. İşi yapan firmaya Kurban Bayramı'ndan sonra teslim alacağımızı beyan ettik. Bundan sonra da köylerimizin yol ve alt yapıya ilişkin sorunlarını incelemeye, tartışmaya ve çözüm bulmaya devam edeceğiz. Destek ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.

"Temel amacımız insanlarımıza verdiğimiz söz ve taahhütleri, onların hizmette muvaffak olmaya yönelik çaba ve gayretlerimizin sonucunu almaktır" diyen Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Başbakanımız bu mücadeleyi verdi. Biz de onun Anadolu'nun en ücra köşelerinde verdiği mücadeleyi onun kadroları olarak vermeye devam ediyoruz. Ne yapıyorsak merkezine insanı koyuyoruz. İnsanımızın mutluluğunu, huzurunu, yaşam konforunu yerine getirmeyi ibadet gibi görev sayıyoruz. Bu bakımdan da sonuç almak için dua ediyoruz."

GENÇ ÇİFTİN DÜĞÜNÜNE SÜRPRİZ ZİYARET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesindeki teknik inceleme gezisi sırasında Habipfakı köyünde yeni evlenen çiftin düğününe katıldı. Çifte mutluluklar dileyen Başkan Yılmaz, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiftin aileleriyle ayaküstü sohbet eden Başkan Yılmaz, kısa süre kaldığı düğünden ayrılarak inceleme gezisine kaldığı yerden devam etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Yılmaz: "Sorunları Ve Çözümleri Yerinde İnceliyoruz" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0