GÜNDEM

Başkan Zihni Şahin`den Kariyer Ofisi Ve Ar-ge Projesi

 
 102
Başkan Zihni Şahin`den KariyerOfisi Ve Ar-ge Projesi - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in yeni dönem projeleri arasında yer alan Kariyer Ofisi ve AR-GE Projesi İstihdama, yeniliklerin oluşmasına ve öğrencilerin geleceğine katkı bakımından oldukça ciddi ve yenilikçi bir proje. Başkan Şahin bu projeye büyük önem veriyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in yeni dönem projeleri arasında yer alan Kariyer Ofisi ve AR-GE Projesi İstihdama, yeniliklerin oluşmasına ve öğrencilerin geleceğine katkı bakımından oldukça ciddi ve yenilikçi bir proje. Başkan Şahin bu projeye büyük önem veriyor.

Başkan Şahin projeyle ilgili şu açıklamaları yaptı:

Kariyer Ofisi aracılığı ile belediyemize iş başvurusunda bulunan, iş arayan kişilerin kendilerine uygun işlere yerleştirilmesine yardımcı olarak çağımızın en önemli sorunlarından biri olan işsizliğin önüne geçilmesine yönelik bir katkı sağlanmayı amaçlıyoruz. Bu proje ile iş arayan kişiler ve işverenlerin buluşacağı bir ortak bir platform oluşturulması ile yeni istihdam politikalarının geliştirilmesine de imkân sağlanacaktır. Kariyer ofisimizde tüm vatandaşlarımızın iş müracaatı alınacak, işverenlerle iletişime geçilecek ve işe yerleştirme faaliyetlerine yardımcı olunacaktır.

Bu projemiz ile İş Arayan insanlarımıza Sağlanacak bazı faydalar ise şöyle sıralayabiliriz.

"¢İş aramak için zaman kaybını önleyeceğiz

"¢Umutsuzluğun önüne geçeceğiz

"¢Tek bir merkezden birçok işverene ulaşım imkânı sağlayacağız.

"¢İlgili kuruluşlarla işbirliği yaparak vasıflı personel yetiştirmek için çeşitli meslek kursları açılmasını sağlayıp insanlarımızı meslek sahibi olmalarına katkı yapacağız.

"¢Araştırma ve geliştirme konularında önemli bir başlangıç sağlanacaktır.

Ayrıcı Kariyer Ofisi ve AR-GE projesi aracılığı ile CV, okuyan ve mezun olan öğrencilerimizin bilgi havuzu oluşturulmuş olacak, Bafralı ve bölgemizin iş adamları ile iletişim ve işbirliği sağlanarak öğrencilerimize staj ve burs imkânlarının daha fazla gerçekleşmesine katkı verilecektir. İşverenlerin istediği vasıfta personelleri onlara yönlendireceğiz. İş-kur, KOS-GEB- OKA ve MFİB ile sürekli koordineli olacağız. İş-kur ve bu kuruluşlarımızın imkânlarını insanlarımıza duyuracağız. Bunlardan faydalanmalarına öncülük edeceğiz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Zihni Şahin`den Kariyer Ofisi Ve Ar-ge Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0