BAFRA BELEDİYESİ

Başkan Zihni Şahin`den Öğretmenler Günü Mesajı

 
 173
Başkan Zihni Şahin`den Öğretmenler Günü Mesajı - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebi ile bir kutlama mesajı yayımladı
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebi ile bir kutlama mesajı yayımladı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk` ün 24 Kasım 1928 yılında "˜Başöğretmen` sıfatını alması vesilesiyle, 1981 yılından bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir hayat sürmelerini diliyorum.

Cumhuriyetimizin kısa sürede dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan biri de fedakârca, cefakârca, özveriyle gayret gösteren öğretmenlerimize aittir. Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, geleceği inşa etmek ve gelecek nesilleri yetiştirmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Milletimizin her bir ferdinin,  hem kendisi ve hem de çocukları için öğretmenlere şükran borcu bulunmaktadır. Ben bu şükranlarımı bir kez daha ifade ediyorum.

Türkiye`nin 81 ilinde, şehir merkezlerinden en ücra köylere kadar her karışında vazifelerini hakkıyla yerine getiren öğretmenleri, kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en içten duygularımla tebrik ederek, Gazi Mustafa Kemal`e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum. İçlerinden biri olarak tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü`nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize de saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Zihni Şahin`den Öğretmenler Günü Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0