SİYASET

Bbp Bafra İlçe Başkanı Bu Dosya Kapanamaz

 
 134
Bbp Bafra İlçe Başkanı Bu Dosya Kapanamaz - Samsun`un Bafra ilçesi BBP Muhsin Yazıcıoğlu dosyasının takipsizlik kararı ile bitirmek istenmesine Türkiye genelinde Tepkiler sürüyor.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesi BBP Muhsin Yazıcıoğlu dosyasının takipsizlik kararı ile bitirmek istenmesine Türkiye genelinde Tepkiler sürüyor.

BBP Bafra ilçe yönetimi konuya ilişkin olarak Bafra Sulh hukuk Mahkemesine bir dilekçe vererek tepkilerini ortaya koydu.

Adliye çıkışı BBP ilçe bakamı Turhan Bayraktar konu ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Bayraktar, "25 Mart 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu`nun seçim ziyaretleri sırasında Keş Dağlarında düşen helikopterinin millet vicdanında cinayet ve suikast kamu vicdanında muamma olan şehit düşmelerine müsebbib olayın yankıları bugün tazedir.

132 kişi şüpheliden oluşan davanın kovuşturmaya yer olmadığına dair Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığının 20.02.2016 tarihli kararının kaldırılması için başvurumuzu Bafra Sulh Ceza hakimliğine yapmış bulunuyoruz. Temellimiz yara almış Türk adaletinin hakkıyla tecelli etmesi millet vicdanının rahatlamasıdır. Yoksa mahkeme kadıyla mülk değildir. Allah`ın Adaleti Mutlak hakim olacaktır.

Bu dosya kapatılamaz, amaç yargıçları yargılamak değil adaletin tecelli etmesidir.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bbp Bafra İlçe Başkanı Bu Dosya Kapanamaz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0