GÜNDEM

Bekder`den Şenliğe Davet

 
 1566
Bekder`den Şenliğe Davet - Bafra Emenli Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 7 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00`de Köy şenliği yapılacak. Futbol sahasında gerçekleşecek şenlik hakkında bilgi veren dernek başkanı Ali Rıza Varol şunları söyledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Emenli Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 7 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00`de Köy şenliği yapılacak. Futbol sahasında gerçekleşecek şenlik hakkında bilgi veren dernek başkanı Ali Rıza Varol şunları söyledi.

"Şenliğin ilkini geçen yıl yapmıştık ama sadece köyümüz sakinlerine yönelikti. Yaptığımız toplantıda dernek üyelerimizle şenliğin kapsamını genişleterek tüm halkımızı davet etmeyi uygun gördük. Şenliğimizin oldukça eğlenceli geçeceğini umut ediyoruz. Klarnet ve ses sanatçısı Koray Avcı, Yetenek Sizsiniz finalisti (Stanup sanatçısı) Termeli Fatih Akyıldız, Bafralı pop sanatçısı Emrah Usta, Samsunlu hip hop sanatçısı Enes Kaan Gevrekçi ve Bafra Hava Sporları Derneği`ni davet ettik. Şenliğimize renk katacaklarından eminiz. Bafra Hava Sporları Derneği paramotor ve model uçak gösterisi yapacaklar. Şenliğimizde değişik firmaların stantları da olacak. Şenlik içerisinde açık arttırma usulü ile ağa seçimi de yapacağız. Hazırlıkları aşamasında Sahne ve seyyar wc desteği sağlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz`a da derneğimiz adına çok teşekkür ederim. Tüm halkımız davetlidir, aileleri ile birlikte panayır havasında geçecek şenliğimizde istedikleri gibi piknik ortamını bulacaklardır. Şenlik için büyük bir gayretle çalışan dernek üyelerimizde çalışmalarından ötürü teşekkür ederim."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bekder`den Şenliğe Davet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0