GÜNDEM

Belediyeden Asri Mezarlık Temizlik Çalışmaları

 
 150
Belediyeden Asri Mezarlık Temizlik Çalışmaları - Bafra Belediyesi bir yıl içinde üçüncü kez Asri Mezarlıkta kapsamlı temizlik çalışmaları başlattı. Çalışmalara Temizlik İşleri personel ve araçları da katılıyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi bir yıl içinde üçüncü kez Asri Mezarlıkta kapsamlı temizlik çalışmaları başlattı. Çalışmalara Temizlik İşleri personel ve araçları da katılıyor.

Asri mezarlık içinde ki ana ve ara yollarda temizlik ile bu yıl yağışların fazla olması nedeniyle otların her zamankinden fazla büyümesiyle mezarlık içlerinde ki otların kesilmesi ve tüm alanlarda mıntıka şeklinde hummalı bir temizlik çalışmaları yapılıyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi: "Asri mezarlığımızda mezarlık personelimiz ile temizlik işleri ekiplerimizin düzenli olarak yaptığı temizlik ve bakım çalışmaları yanında kapsamlı olarak genel temizlikte yapmalıyız. Bir yıl içinde üçüncü kez genel temizlik çalışması yaptırdık. Bu çalışmalara temizlik işleri personeli ve araçlarımız iştirak ediyor. Hemşerilerimiz mezarlığımızı temiz tutma konusunda gerçekten duyarlı davranmaktadır. Buna rağmen boş alanlara, yollara, mezarlık alanlarına pet şişeler ile çeşitli çöpler bırakılmaktadır. Bunların olmamasını diliyorum. Biz genel temizlik, büyüyen otların kesilmesi gibi çalışmaları yapıyoruz. Hemşerilerimizden yakınlarının mezarlıklarında ki büyüyen otları kesmeleri veya kestirmelerini de rica ediyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Belediyeden Asri Mezarlık Temizlik Çalışmaları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0