SPOR

Beşiktaş Yaz Spor Okulu 30 Sporcuyla Çalışıyor

 
 1016
Beşiktaş Yaz Spor Okulu 30 Sporcuyla Çalışıyor - Bafra Yaz Spor Okulları, okulların yaz tatili olmasıyla çalışmalarına hız verdi. Bu amaçla Kızılırmakspor`dan sonra Beşiktaş Yaz Okulu da çalışmalarına başladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Yaz Spor Okulları, okulların yaz tatili olmasıyla çalışmalarına hız verdi. Bu amaçla Kızılırmakspor`dan sonra Beşiktaş Yaz Okulu da çalışmalarına başladı.

 Konuyla ilgili olarak Beşiktaş Derneği Futbol Yaz Okulu Antrenörü Soner Teke şöyle dedi:"İlk önce buraya geldiğiniz için teşekkürler. Yaz Spor Okulu, Beşiktaş Derneği Futbol Takımı olarak biz başladık burada. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak, iyi bir sporcu olarak kazandırmak için buraya gelmeye başladılar. Yaz boyunca, çocuklarımızla beraber antrenmanlarımıza devam edeceğiz ve bu şekilde antrenmanlardan sonra da 3- 4 takımla Turnuva Maçları yapacağız.

Yazı bu şekilde bitirmeye çalışacağız. Bafra Kaymakamı sn. Halis Arslan`ın "Sevgiye Uzanan Eller" Projesinde takımımızı oluşturduk. İnşallah Beşiktaş`tan sonra Galatasaray ve Fenerbahçe Dernekleri de oluşacak. Onlarla, farklı yaş gruplarıyla maçlar yapacaklar. Güzel bir proje uygulamış Kaymakam efendimiz.

İnşallah bundan sonra bu faaliyetler devam eder. Şu anda 30 sporcu öğrencimiz var. İnşallah bunlar ilerde biraz daha çoğalır. Şimdilik farklı yaş grupları var fakat zamanla bunları ilerde tam bir şekilde oturtarak yaş gruplarını ayarlayacağız. İlginizden dolayı da teşekkür ederim."

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Beşiktaş Yaz Spor Okulu 30 Sporcuyla Çalışıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0