SAMSUN

Beton Mikseri İle Yolcu Minibüsü Çarpıştı: 14 Yaralı

 
 769
Beton Mikseri İle YolcuMinibüsü Çarpıştı: 14 Yaralı - Samsun'un Havza ilçesinde beton mikseri ile yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada 14 kişi yaralandı
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Havza ilçesinde beton mikseri ile yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada 14 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre, Vezirköprü'den Samsun'a gitmekte olan Hüseyin Mantı yönetimindeki 55 PN 914 plakalı yolcu minibüsü ile Bayram Yılmaz yönetimindeki 55 K 7948 plakalı beton mikseri çarpıştı. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Daire Başkanlığı kaza kırım ekibi sevk edildi. Minibüsteki yolculardan Gülseren Zengin, araçta sıkıştı. Yaralı, kaza kırım ekibi tarafından çıkartıldı.

Kazada Fahriye Pak (22), Ali Keskin, Öznur Öztürk (22), Hüseyin Mantı (48), Fatih Pak (5 aylık), Gülşen Yımaz (55), Havva Kaya (57), Şerife Seçkin (61), Sefer Seçkin (67), Meryem Yanık (81), Süleyman Yüksel (48), Sedef Yüksel, Mehmet Zengin (20) ve Gülseren Zengin (42) yaralandı. Yaralılar Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan 5 aylık bebek Fatih Pak, Fahriye Pak ve Gülseren Zengin ise Samsun'daki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Beton Mikseri İle Yolcu Minibüsü Çarpıştı: 14 Yaralı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0