SAMSUN

Bisiklet Yarışları 19 Mayıs`ta Start Aldı

 
 156
Bisiklet Yarışları 19 Mayıs`ta Start Aldı - 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Yol Bisikleti Yarışmaları 17 Ülke 57 sporcunun katılımı ile 19 Mayıs ilçesinde başladı.
Bafra Haber

 |  - 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Yol Bisikleti Yarışmaları 17 Ülke 57 sporcunun katılımı ile 19 Mayıs ilçesinde başladı.

<p>23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında 19 Mayıs İlçesinde 17 Ülke 57 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 1000 Metre Sprint Yol Bisikleti yarışlarında Erkek ve Bayanlarda günün şampiyonları olarak Altın Madalyaların sahibi olan Rusya oldu. Kadınlarda Gümüş madalyayı Venezüella, Erkeklerde Gümüş Madalyayı Çin, Kadınlarda bronz madalyayı Rusya, Erkeklerde Bronz Madalyayı Çin kazandı. Yarışlar sonunda Rusya 3 Madalya, Çin 2 Madalya kazanırken Venezüella 1 madalya kazandı.</p> <p>Programın başından sonuna kadar alanda bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; “Geleneksel Türk misafirperverliğinin en iyi örneklerini görebileceğiniz bu güzel ilçemizde yerli ve yabancı sporcuları bir arada görmek bize son derece mutlu ediyor. Bu duygularımla olimpiyatların ülkemizde bisiklet etkinliğinin ilçemizde düzenlenmesi kararını veren olimpiyat komitesi başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Yarışmalara katılan tüm sporculara ve 1000 metre sprint yarışlarında Altın Madalya`nın sahibi olan Rusya`yı tebrik ediyorum. Cuma günü Kumcağız Mahallesi piknik alanında gerçekleştirilecek olan yarışmalara tüm halkımızı davet ediyorum.`` dedi.</p>
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bisiklet Yarışları 19 Mayıs`ta Start Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0