ULUSAL

Boyları Küçük, Aşkları Büyük

 
 962
Boyları Küçük, Aşkları Büyük - 1 metre 37 santimetre boyundaki Necip Kiriz (34), aşık olduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde (KKTC) yaşayan 1 metre 20 santimetre boyundaki Güller Akgün (30) ile memleketinde dünya evine girdi.
Bafra Haber

 |  - 1 metre 37 santimetre boyundaki Necip Kiriz (34), aşık olduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde (KKTC) yaşayan 1 metre 20 santimetre boyundaki Güller Akgün (30) ile memleketinde dünya evine girdi.

Eskişehir`de bulunan Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Tiyatro Grubu üyesi 1 metre 37 santimetre boyundaki Necip Kiriz (34), aşık olduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde (KKTC) yaşayan 1 metre 20 santimetre boyundaki Güller Akgün (30) ile memleketinde dünya evine girdi.

Türkiye Ortopedik Özürlüler Federasyonu Başkanı Cemal Merdan`ın sayesinde Balıkesir`in Avşa Adası`na tatile giden Kiriz ile Akgün, burada tanışarak birbirlerine kısa sürede aşık oldu. Defalarca KKTC`de ve Eskişehir`de bir araya gelen çift, bir süre sonra evlilik kararı aldı. Çiftin ilk düğünü KKTC`de ikinci düğünü ise Eskişehir`de yapıldı. Eskişehir`deki düğünde çift, Vosbağa VosVos Derneği üyeleri tarafından konvoy eşliğinde üstü açık klasik 'vosvos'la düğün salonuna götürüldü. Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Tiyatro Grubu üyelerinin de katıldığı düğünde gelin ve damadın mutlulukları ise gözlerinden okundu.

Damat Necip Kiriz, bugününü kendileri için çok önemli bir gün olduğuna dikkat çekerek, çok mutlu olduklarını söyledi. Kiriz, "İyi ki Güller`i tanımışım. Onunla bir ömür boyu mutlu olmayı düşünüyorum. İnşallah Allah`ım mutluluğumuzu her zaman daim olur. Güzel bir gün, eğlenceli bir gün. Bizim için gerçekten çok özel bir gün" dedi. Kiriz, tanışma öykülerini ise, "Avşa Adası`na ben tatile gitmiştim. Bir arkadaş vasıtasıyla orada Güller`le tanıştım. İlk önce telefonla görüştük. Ondan sonra internet aracılığıyla görüşmeye başladık ve ben dayanamayıp Kıbrıs`a gittim. Kıbrıs`ta yüz yüze görüştük. Şimdi de evleniyoruz. Çok mutluyuz" şeklinde anlattı.
Geleceğe ilişkin planlarından da bahseden Kiriz, şöyle devam etti:

"Önce hayatımızı yaşamayı düşünüyoruz. Ondan sonra her şey Allah`ın izniyle olacak. Düğünümüzde Vosbağa Derneği de bizi yalnız bırakmadı. Bu konuda Tepebaşı Belediyesi`nin katkıları çok büyük. Başkanımız Ahmet Ataç`a çok teşekkür ediyorum."Gelin Güller Akgün ise, çok mutlu olduğunu ve çok güzel bir duygu yaşadıklarını ifade ederek, "Bu duygu anlatılmaz yaşanır" diye konuştu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Boyları Küçük, Aşkları Büyük içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0