ULUSAL

Böyle Öfke Görülmedi, Tartıştığı Şahsı Motorlu Testere İle Kesti!

 
 1672
Böyle Öfke Görülmedi, TartıştığıŞahsı Motorlu Testere İle Kesti! - Aydın`da bir şahıs tartıştığı kişiyi motorlu testere ile kesti. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Bafra Haber

 |  - Aydın`da bir şahıs tartıştığı kişiyi motorlu testere ile kesti. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay gece yarısı Ilıcabaşında oturan iki tanıdık arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Boyacı Akif lakabı ile tanınan Rahmi Babadağ isimli şahıs arasında gece yarısı kavga meydana geldi. Kavgada öfkesine hakim olamayan Boyacı Akif olarak tanına şahıs evden motorlu testereyi alıp kavga ettiği şahsın üzerine yürüdü. Çalıştırdığı motorlu testere ile hasmının üzerine saldıran Boyacı Akif parçalamak istediği şahsı sol tarafından kesmeye başladı. Çevredekilerin araya girmesi ile önlenen kavgada Rahmi Babadağ kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi`nde tedaviye alındı.

Olaydan sonra polis ekiplerince yakalanan Boyacı Akif lakaplı zanlı namus meselesinden dolayı bu olayı işlediğini belirtirken polis hastanede de güvenlik tedbiri aldı. Motorlu testere ile kesilen şahsın tedavisi devam ederken, polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. Olaydan sonra yaralının yakınları hastaneye akın etti.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Böyle Öfke Görülmedi, Tartıştığı Şahsı Motorlu Testere İle Kesti! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0