EDİTÖR

Bu Ağacı Budayan Baltazar Aranıyor

 
 2363
Bu Ağacı Budayan Baltazar Aranıyor - Bafra Haber- Yorum Haber / Bafra`nın model caddesi olan Atatürk Bulvarı`ndaki bir işyerinin önündeki süs eriği kimliği belirsiz kişi tarafından budandı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yorum Haber / Bafra`nın model caddesi olan Atatürk Bulvarı`ndaki bir işyerinin önündeki süs eriği kimliği belirsiz kişi tarafından budandı.

Olay dün akşam saatlerinde herkesin gözü önünde meydana geldi. Ağaç kesildikten sonra şans eseri Bafra Haber tarafından fotoğraflandı. Bafra Belediyesi zabıta ekiplerininn kendisine ait ağacın kesilmesinden haberi dahi olmadı.


Bu budanan ağaç, Bafra`nın ne kadar sorumsuz kişiler tarafından yönetildiğinin bir göstergesidir. Vatandaş canının istediğini, istediği gibi yapmak da, üzerinde bir kamu otoritesi olduğunu düşünmemektedir. 
Bir vatandaş, esnaf, herhangi bir sebeple ağacı budama ihtiyacı hissetmekte ve ağacı babasının bahçesindeki ağaç gibi kesebilmekte. O şehrin yöneticilerinin, bekçilerinin bundan haberi dahi olmamakta. 
Kim bilir belki de, kesen kişiye "sen kes, bir şey olmaz"  şeklinde yol dahi verilmiştir.

Şimdi beceriksiz belediye çalışanlarının bu ağacı budayan ormancıyı bulmasını beklemeyelim. İğnenin deliğinden katil yakalayan Bafra polisi bu orman kaçkınını da bulsun ve cezasını kessin.

Bu ağacı budayan orman kaçkını bulunamazsa şehirde düzen bozulacak ve herkes kendi hukukunu kurmaya, kendi başının çaresine bakmaya başlayacak. Bu yazdıklarım birilerine abartı olarak gelebillir ancak bu şehir on yıllar önce atılan bu tür kötü tohumlarla bu hale geldi. 
Belki de haklı sebeplerle budanan bu ağaç, Bafralının ruh halini, otoriteye bakışını ortaya koymuştur. Bafra`da hiçkimse belediyenin varlığını ve otoritesini tanımamaktadır. Köyde dahi yaşam bu kadar rahat ve keyfi değildir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bu Ağacı Budayan Baltazar Aranıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0