SPOR

Bu Sefer Gönülleri Fethettiler

 
 1552
Bu Sefer Gönülleri Fethettiler - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3.lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor voleybol takımı, Fındıklıspor`a 3-1 yenildi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3.lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor voleybol takımı, Fındıklıspor`a 3-1 yenildi.

2014-2015 sezonun ilk devresinde 6 maçın 5`ini galibiyetle tamamlayan 1930 Bafraspor, ikinci devrenin ilk maçında grup liderliği için karşılaştığı Fındıklıspor`a 3-1 mağlup oldu.

Kıran kırana geçen maçın ilk setinde 26-24 1930 Bafraspor galip gelse de maçın ikinci setinde konsantresi bozuldu ve 25-19 mağlup oldu. 1-1 devam eden maçın 3. setinde muazzam bir oyun oynayan taraflardan 1930 Bafraspor ne kadar çabalasa da seti 27-25 kaybetti.

2-1 lik yenilgi ile 4. sete başlayan ve moral bozukluğunun oyuna yansıdığı sırada taraftarların desteğiyle kendini toparlamaya çalışan 1930 Bafraspor 25-23 maçtan mağlup ayrıldı.

Gönülleri Fethettiler

Maçtan mağlup ayrılan 1930 Bafraspor oyuncuları taraftarların alkış ve sloganları arasında soyunma odasına giderken Takım kaptanı Mustafa Öner tribünlerde bulunan gençleri uyararak, "Sakın hakaret ve küfür etmeyin. Bizlere ve takımımıza yakışmaz."  diyerek öğüt verdi.

Kaymakam Arslan`dan Oyunculara Moral Desteği

Maçın başından itibaren izleyen Bafra Kaymakamı Halis Arslan maç sonu sahaya inerek misafir ve galip takım oyuncularını tebrik etti. Ardından 1930 Bafraspor oyuncularının soyunma odasına giden Arslan, "Sizler gönüllerimizi kazandınız. Gönüllerimizin şampiyonusunuz. Çok iyi bir oyun oynadınız çabaladınız. Ancak şansınız yaver gitmedi. Bir sonraki Bulancak deplasmanında sizinle birlikte olacağım. Bulancak`ta hem rakibimizi yiyeceğiz hem de balık yiyeceğiz. Sizlerle gurur duyuyoruz."  dedi.

Maçta seyirciler arasında Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yerini alarak takımlarını destekledi.

Salon: Bafra Kapalı Spor Salonu

Hakemler: Ali Özüpak, Murat Özben Kırca

1930 Bafraspor: Harun, Fahrettin, Hüseyin, Mustafa, Onur, Gürhan, Cihat, Selim, Yasin, Ümit, Ömer

Antrenör: Mahmut Kırıcı

Fındıklıspor: Göksun, Cavit, Avni, Hamdi, Soner, Mertcan, İlhan, Osman, Caner, Erdem, Akın,

Antrenör: Mustafa Selimoğlu

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bu Sefer Gönülleri Fethettiler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0