GÜNDEM

Bülent Arslan'da Küsader'e Hediye Santraç Takımı

 
 851
Bülent Arslan'da Küsader'e Hediye Santraç Takımı - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)e gerek Bafra içi gerekse de Bafra dışından destek yağıyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)e gerek Bafra içi gerekse de Bafra dışından destek yağıyor.

Bu amaçla önce, yeni bir Yönetim Kurulu oluşturan Küsader'de, yönetime Gülseren Akdaş Başkan, Gökhan Balakçı Bşk. Yrd. Naim Okay Sekreter, İsa Kahraman Muhasip ve Oktay Zerrin(Üye-Basın Sözcüsü), Hülya Soylu üye olarak görev aldı.

 Küsader yeni yönetimle birlikte atağa kalktı ve eğitimle kültürel etkinliklere hız verdi.

 Bu çalışmaların meyvesini de almaya başladı. İlk olarak dernek Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karşısındaki yeni hizmet binasına taşındı. Yeni binanın imkânları ile ücretsiz satranç ve ücretsiz İngilizce Kursları açtı.

 Daha ilk günden itibaren çocuklarını İngilizce ve Satranç kursuna getirerek kaydettiren Bafralı duyarlı veliler, dernek tüzüğünün 4. maddesi gereği kayıt olarak kursların yerine getirilmesini sağladılar.

 Satranç kurslarını daha önce 1930 Bafraspor'da futbol oynamış, satranç kurslarından sertifikalı Burak Erken, İngilizce kursunu ise Milli Eğitim Bakanlığı'nda 26 yıl çalışıp emekli olan Küsader Basın Sözcüsü, İngilizce Öğretmeni, şair ve gazeteci Oktay Zerrin veriyor.

 Kurslar devam ederken yeni öğrenci kayıtları da devam ediyor. Her iki kursa da ilgi memnuniyet verici bir durumda.

 İstanbul Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve eski Fenerbahçe'nin ünlü kalecilerinden Bafralı Bülent Arslan da Küsader'e 10 takım Satranç takımı hediye ederek büyük bir destekte bulundu.

 Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği üyeleriyle, karşılıklı sohbet arasında derneğin yapmak istediklerini bu amaçla eksiklerini hisseden Bülent Arslan,"  Benim de derneğinize bir katkım olsun. Bu duygular içerisinde, derneğin çalışmalarında Yönetim Kurulu'na başarılar dilerim"  dedi.

 Gülseren Akdaş ise şöyle dedi:

 "Derneğimizin tüzüğü gereği, açılan Satranç ve İngilizce Kurslarının Bafralı öğrencilere ve gençlere büyük katkıları olacaktır. Bu duyarlı davranışlarınızdan dolayı, derneğimiz yönetimi ve üyelerimiz adına size teşekkür ederim.

 İnananları bir araya getirerek, güç ve enerjilerimizi birleştirip, nitelikli ve doğru düşünen, gençler doğrultusunda ve boş zamanlarını beyin jimnastiği ve Ulus'un düşünce yapısında, geriye dönüşe yönelik, çaba ve girişimlerin Türk Toplumu'nu korumak için aydınlatıcı hizmetler verebilmelerini gerçekleştirmektir.

 Yine her etkinliğimizde bizlere desteklerini esirgemeyen Bafra GİAD ( Girişimçi İş Adamları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu'na, derneğimize verdikleri katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliriz."

Haber Merkezi-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bülent Arslan'da Küsader'e Hediye Santraç Takımı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0