SPOR

Büyük Karşılaşmaya Son 2 Gün

 
 1166
Büyük Karşılaşmaya Son 2 Gün - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor voleybol takımı, ligin ikinci devresinin ilk maçında Fındıklıspor ile karşılaşacak.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor voleybol takımı, ligin ikinci devresinin ilk maçında Fındıklıspor ile karşılaşacak.

Sezonun ilk devresinde sadece Fındıklıspor`a yenilen 1930 Bafraspor voleybol takımı ikinci devrenin ilk maçında Bafra Kapalı Spor Salonunda Fıdıklıspor ile galibiyet için savaşacak.

Pazar günü saat 14.00'da yapılacak olan müsabakada galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirten 1930 Bafraspor Antrenörü Mahmut Kırıcı, "Bu müsabakaya iyi hazırlandık. Rakibimizi bekliyoruz, kazanmak için sahaya çıkacağız ve inşallah kazanacağız. Ufak sakatlanmalar yaşayan oyuncularımız var ama bu galibiyetimize engel olamayacak. Takımızdan ayrılan oyunculardan Gürhan geri döndü. Eksiklerimiz var ama yine de iyi top oynuyoruz. Çok iyi çalıştık, bu arayı iyi değerlendirdik. Bu ikinci devrede ilk maçımız olacak. Kazanmak için sahaya çıkıp kazanacağız.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyük Karşılaşmaya Son 2 Gün içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0