GÜNDEM

Büyükşehir Ağıllar Yolunda

 
 210
Büyükşehir Ağıllar Yolunda - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yol asfaltlama çalışmaları, Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yol asfaltlama çalışmaları, Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam ediyor.

Ali Kale Caddesi başta olmak üzere Bafra`nın bir çok noktasında yol ve kaldırım yenileme çalışması yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına Hal Caddesi ile Ağıllar Köyü arasında bulunan 1100 metrelik yolda devam ediyor.

Bafra Sebze Halinin bulunduğu noktadan Ağıllar Köyü istikametine 1100 metre yol asfalt kırılarak Pelent Miks Temel döneşenerek üzerine sıcak asfalt yapılıyor. Yapılan çalışamlarda  Plent Miks Temel malzemeleri kırılan asfalt yerine yola döşenirken, temel malzemelerinin sağlamlaştırılması sonrası sıcak asfalt dökülerek bitirilecek.

Yol yapım çalışması trafiği aksatırken, altarnatif  yolun olmaması, güzergahın trafiğe kapanmamasına  neden oluyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Halin bulunduğu noktadan  Ali Kale Caddesinde yeni yapılan asfaltın bulunduğu Büyük Park mevkisinin bir sonraki yapılacak olan yol olduğu ve Ali kale Caddesi ile Ağıllar yolunun asfaltla bağlanacağı öğrenildi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyükşehir Ağıllar Yolunda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0