GÜNDEM

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Bafra'da

 
 78
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Bafra'da - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz periyodik gerçekleştirdiği istişare görüşmeleri için Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile bir araya geldi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz periyodik gerçekleştirdiği istişare görüşmeleri için Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan tekne faciası nedeniyle ertelenen görüşmede Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter yardımcıları ve Fen İşleri Daire Başkanında katıldığı görüşmelerde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz "Çalışmaların istişare konusunda birbirimizle görüşmeye ihtiyacımız olduğu kanaati ve kararlılığı içerisindeyiz" dedi.

 

"BÜYÜK BİR MÜCADELENİN İÇERİSİNDEYİZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Şehirlerimizi değiştirme, dönüştürme yolunda çok büyük bir mücadele içerisindeyiz. İlçelerimizin çehresini değiştirecek programlar kolay işler değil. Mevcut eskiyi değiştirmek yeni bir oluşumun içine girmekten daha zor. Bunun için hem kaynak hem de sosyal sorunların çözüm sürecini de yönetmek gerekiyor. Bafra`mızda da buna benzer çalışmalar var. Eski Tarihi Bafra evleri var. Bazı koridorların açılıp düzenlenmesi, yeşil alan düzenlenmesi, Kuş cenneti tarafında gelişte bir çevre yolu yapılabilmesi gibi projeler üzerinde duruyoruz." dedi.

 

"ZİHNİ BAŞKANLA SON DERECE UYUMLU ÇALIŞIYORUZ"

"Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin son derece uyumlu bakış açıcı ile bizim zevkle çalıştığımız Başkanlarımızdan bir tanesi. Bafra`mız gibi bizlerde kendisini çok seviyoruz. Kendisi ile tüm istişarelerimizi üst düzey olgunlukla gerçekleştiriyoruz. Yereldeki hassasiyetleri bizler kendisinden öğreniyoruz. Temel çalışma formatımız bu." dedi.

 

"HIZLI DÜŞÜNÜP,HIZLI KARAR VERİYORUZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Bafralı hemşehrilerimiz için bazı çalışmaların yavaş ilerlediği konusunda endişe olabilir. Fakat bilinmeli ki bizler, tahmin edilmeyen ölçekte hızlı düşünüp hızlı kararlar veriyoruz. Hayata geçişi ile ilgili süreçte biraz sabırlı olunması gereken güzel şeyleri tasarlayıp düşünüyoruz." şeklinde konuştu

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Bafra'da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0