GÜNDEM

Büyükşehir Denetlemelerine Devam Ediyor

 
 40
Büyükşehir Denetlemelerine Devam Ediyor - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Bafra`da kaldırım işgali denetlemelerine ara vermeden devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Bafra`da kaldırım işgali denetlemelerine ara vermeden devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Samsun`un tüm ilçelerinde başlatılan Kaldırım İşgali çalışmalarına Bafra`da ara verilmeden devam ediliyor.

Samsun zabıtası Bafra`da yaptığı denetimlerde birçok işyerine ceza kesti.
Ekim ayında Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin broşür ve tebligat ile esnafları uyarmasının ardından devam eden denetimlerde kaldırım işgallerinin önüne geçilmeye başlandı. Kaldırımı işgal eden esnaf ve iş yerlerine ise gerekli maddelerden cezai işlem uygulandı.

Samsun Büyükşehir Zabıta ekiplerinin habersiz bir şekilde denetim yaparak kaldırım işgali yapan iş yerlerine cezai işlem yapacakları öğrenildi.
Bunun yanı sıra birçok esnafı da reklam dubaları ve flamaları hakkında uyararak hemen kaldırılmasını sağladı. Büyükşehir ekipleri, esnaflara denetimlerinin devam edeceğini ve 1 yıl içinde 3 kez cezai işlem görmeleri doğrultusunda kapatma cezası ile karşı karşıya kalabilecekleri bildirildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Büyükşehir Denetlemelerine Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0