SİYASET

Çamaş: Cadı Avı İstemiyoruz Masumlar Mağdur Olmamalı

 
 112
Çamaş: Cadı Avıİstemiyoruz Masumlar Mağdur Olmamalı - MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, "FETÖ/PDY kapsamında yapılan temizlikte masum insanların mağdur olmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini ifade ederek, bu temizlikte siyaset kurumunun devre dışı kalmaması geleceğimiz için önemlidir." dedi.
Bafra Haber

 |  - MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, "FETÖ/PDY kapsamında yapılan temizlikte masum insanların mağdur olmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini ifade ederek, bu temizlikte siyaset kurumunun devre dışı kalmaması geleceğimiz için önemlidir." dedi.

"Ülkemiz 15 Temmuz`da bir faciadan döndü. Demokrasimiz ipten alındı. Ülkemiz parçalanmak istendi. Milletimiz bu ihaneti bertaraf etti." diyen MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, "Şimdi bu ihanetin içinde olanlar temizleniyor. Partimiz bu temizliği çok yakından takip ediyor. Masum insanların mağdur olmaması, FETÖ/PDY damgası yememesi,  memuriyetlerinden olmaması, haksız olarak tutuklanmaması için hassasiyet gösterilmelidir.  Cadı avı olmamalıdır. Genel merkezimizin talimatıyla tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz.  Gelişme ve şikâyetleri not alıyoruz. Ayrıca memur ve işçi alımlarında adalet ve liyakatten ayrılmamalı, partizanlık yapılmamalıdır. Ülkemizde yaşadığımız kenetlenme, birlik ve beraberliğe zarar verilmemelidir." diye söyledi.

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, "Her kuruma sızmışlar. Cumhurbaşkanımızın yanı başına kadar girmişler ama AK Parti ve siyaset kurumuna sızmamışlar diyerek göz yummak ve gereğinin yapılmaması geleceğimizi tehlikeye atar. AK Parti son 15 yıldır iktidardadır. FETÖ/PDY her zaman iktidarları desteklemiş ve içlerine sızmışlardır. Doğal olarak AK Parti içine de her kademede sızmış olabilirler. AK partili en üst düzey yetkililer bizleri kullandılar, kozmik odalara bizim sırtımızdan girdiler, gelinen noktada bizim % 90 suçumuz var, ne istedilerse verdik, parsel parsel verdik milletimizden özür diliyoruz gibi önemli itiraflarda bulunuyorlar.  Şu ana kadar FETÖ/PDY`nin bu kadar güçlenmesine neden olanlar hakkında hiçbir işlem yapılmadı.  Ülkemizi bu hale getirenlerin siyasi görüşü ne olursa olsun hesap vermelidir.

Bir sendikaya üye olan öğretmen memuriyetten atılırken, bu yapının okullarına, dershanelerine, üniversitelerine arsaları verenlere, izinleri verenlere, yan yana, kucak kucağa olanlara hiçbir şey yapılmıyor. Küçük işleri bir kenara bırakıp büyük resme bakmalıyız. Bu işlerin içinde olan eski yeni bakan, milletvekili, belediye başkanı kim varsa hangi siyasi partiden olursa olsun hesabını vermelidir. Bu yapılmazsa 240 şehidimizin elleri yakalarında olur. 79 milyon insanımızı aldatmış olurlar.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çamaş: Cadı Avı İstemiyoruz Masumlar Mağdur Olmamalı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0