SİYASET

Çamaş`tan Yörükler İçin Zehir Zemberek Sözler

 
 691
Çamaş`tan Yörükler İçin Zehir Zemberek Sözler - MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş`tan Samsun Büyük şehir belediyesine yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu.  MHP Başkanı Çamaş: "Yörükler mahallesinde yaşanan yıkımlar insanlık dışıdır. İnsanın aklına ise ileriye dönük rant hesapları mı var?  sorularını getiriyor." Dedi.
Bafra Haber

 |  - MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş`tan Samsun Büyük şehir belediyesine yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu. MHP Başkanı Çamaş: "Yörükler mahallesinde yaşanan yıkımlar insanlık dışıdır. İnsanın aklına ise ileriye dönük rant hesapları mı var? sorularını getiriyor." Dedi.

BUNLARIN VİCDANI KALMAMIŞ

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş yaptığı yazılı açıklamada şu görüşleri dile getirdi: Yörükler mahallemizde insanlarımızın yuvası yıkılıyor. Orada mağdur olan insanlarımız bugüne kadar dertlerini ve mağduriyetlerini anlatmaya çalıştılar. Açıklamalar, toplantılar yaptılar. Bazı yetkililerle görüştüler, bazı yetkililerle görüşmek istediler. Sabırlı bir şekilde hareket ettiler. Bizde bu vicdansızlık vicdanları harekete geçirir ve bu vicdansızlık durur diye ümit ettik. Ne yazı ki bu zulüm durmadı. Bir vicdanın olmadığını gördük.

YUVA YIKACAKLARINA SAMSUNUMUZU SELE UĞRATMASINLAR

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarına şöyle devam etti: Samsun bu insanların yuvalarının yıkılmasıyla mı kurtulacak. Bütün işi gücü bıraktılar zulümle uğraşıyorlar.  Samsunda her şey tamam mı? İnsanların yuvalarını yıkacaklarına önce Samsun ve ilçelerinin yollarını yapsınlar. Samsun`u sel almaktan kurtarsınlar. Oto park sorunlarını çözsünler, Samsun`u ve ilçelerini göç verir durumdan kurtarsınlar. Samsun`umuzu estetikten mahrum edip beton bir şehir haline getirenler yeni rant kapısı peşine mi düştüler.

SEN ÖNCE O OTELİ YIK

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş yenilir ve yutulur olmayan açıklamalarını şöyle tamamladı:  Samsun`un en güzel yerine gökdelen otel dikilmesine izin verdiler. Bu otelin sahibi kim? Samsunumuzun tüm siluetini bozan taş yığması Otel`in yeri uygun mu? Yuvalar yıkılıyor, ama bu otele ise izin veriliyor.  Yıkımlar olmasın diye Mahkeme karar veriyor, sonra değişiyor. İnsanlar ise haklı olarak sorguluyor. İleriye dönük bir şeyler mi hazırlanıyor diye.  Samsun bu zalim ve zorba anlayıştan kurtulmalıdır. Samsun vicdansızlık şehri değildir. Yapılan uygulamalar ile hem devlete hem de mahkemelere olan güveni bitirdiler. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çamaş`tan Yörükler İçin Zehir Zemberek Sözler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0