ULUSAL

Can Dündar Ve Erdem Gül Tutuklandı

 
 437
Can Dündar Ve Erdem Gül Tutuklandı - Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Büro Temsilcisi Erdem Gül, MİT TIR`larına ilişkin soruşturma kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Büro Temsilcisi Erdem Gül, MİT TIR`larına ilişkin soruşturma kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Büro Temsilcisi Erdem Gül, MİT TIR`larına ilişkin görüntülerin yayınlanması gerekçesiyle başlatılan soruşturmada ifade vermek üzere bugün sabah saatlerinde Çağlayan`daki İstanbul Adliyesi`ne gelmişti.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili İrfan Fidan`a yaklaşık 3 saat ifade veren Dündar ve Gül, "siyasal ve askeri casusluk", "gizli kalması gereken bilgileri ifşa etmek" ve "silahlı terör örgütü üyeliği" suçlarından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

İstanbul Nöbetçi 7. Sulh Ceza Hakimliği`nde yaklaşık 3 saat ifadeleri alınan Dündar ve Gül`ün tutuklanmalarına karar verildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Can Dündar Ve Erdem Gül Tutuklandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0