SAMSUN

Canik'te Önce İş Güvenliği

 
 330
Canik'te Önce İş Güvenliği - Canik Belediyesi tarafından yapı denetim firmaları iş güvenliği konusunda bilgilendirildi
Bafra Haber

 |  - Canik Belediyesi tarafından yapı denetim firmaları iş güvenliği konusunda bilgilendirildi

Yapı denetim firmaları sahipleriyle Canik Belediyesi Meclis Salonu'nda bir araya gelen Başkan Osman Genç, insanları mutlu eden, estetik bir şehir hedeflediklerini söyledi. Yaptıkları her projede insan odaklı çalıştıklarını dile getiren Başkan Genç, "Bize göre şehirlerin de tıpkı insanlar gibi ruhu vardır. Şehre ruh veren ise insandır. İnsanı öteleyen bir şehrin sağlıklı olması düşünülemez. Onun için 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' anlayışıyla, her alanda yarışan, estetiklikte öne çıkan bir şehir hedefliyoruz" dedi.

ENGELSİZ BİR ŞEHİR

Yeni Türkiye'de estetik şehirler oluşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Genç, "Yani mutlu bir şehir hedefiyle çıktığımız yolda sadece belediyesel görevlerimizle sınırlı kalmayıp, bütün imkanları kullanarak bu amacımıza ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ahlaki ve manevi değerleriyle yükselen bir şehir ortaya çıkarma amacındayız. Ancak bunları yaparken iş güvenliği de çok önemli. Bu toplantıyla yapı denetim firmalarımızı İş Güvenliği Kanunu konusunda bilgilendirmek istedik. İş güvenliğinden asla ödün vermiyoruz. Amacımız iş kazalarını, kaçak yapılaşmayı engellemek ve güvenli binalar yapmak. Birlikte engelsiz bir şehir inşa edeceğiz ve estetik binaları hep birlikte ortaya çıkaracağız" diye konuştu.

İŞ GÜVENLİĞİNDEN TAVİZ YOK

Toplantıda Canik Belediye Başkan Yardımcısı Seit İleri ile İmar ve Şehircilik Müdürü Hasan Demir, yapı denetim firması yetkililerini İş Güvenliği Kanunu hakkında bilgilendirdi. Toplantıda ayrıca yapı denetim firması temsilcilerine işlemlerin daha hızlı yürütülebilmesini ve sistemin daha etkin kullanılmasını sağlamak amacıyla, Canik Belediyesi tarafından uygulanan Elektronik Belge Yönetim Sistemi hakkında bilgi verildi. Toplantıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Seit İleri, İmar ve Şehircilik Müdürü Hasan Demir ile yapı denetim firmaları temsilcileri katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Canik'te Önce İş Güvenliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0