SAMSUN

Çarşamba'da Şaşırtan Benzerlik

 
 422
Çarşamba'da Şaşırtan Benzerlik - Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan Enver Akbaş, ünlü film karakteri Recep İvedik'e benzerliği ile görenleri şaşırtıyor
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan Enver Akbaş, ünlü film karakteri Recep İvedik'e benzerliği ile görenleri şaşırtıyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde esnaflık yapan Enver Akbaş, Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik karakterine benzerliği ile görenleri hayrete düşürüyor. Benzerliğinden memnun olduğunu belirten Akbaş, "Onun gibi konuşmak veya halkın içinde ona benzemek için uğraşmak hiç aklımın ucundan geçmedi. Ben burada da mutluyum" dedi.

11 yıldır esnaflık yapan ve daha öncesinde el arabacılığı ile esnaflığa ayak bastığını dile getiren Akbaş, evli ve bir çocuk babası. Oğlu Ömer Asaf'ın da kendisi gibi büyüdükçe Recep İvedik'e benzemesini izlediğini belirten Akbaş'ın, "Orijinal Recep İvedik burada. Sahtesi ile ne ilgileneyim ki" sözleri ise çevredekilerin gülüşmelerine neden oldu.

Akbaş, "Esnaf arkadaşlar bana Recep İvedik diye sesleniyor. Recep İvedik'e benzemem herkesin çok hoşuna gidiyor. Ona benzemekle satışlar artar diyorlar ama benim öyle bir düşüncem yok. Ben bu şekilde mutluyum. Özellikle yoldan geçerken bazı vatandaşlar fark ediyor, ben geçtikten sonra Recep İvedik'e ne kadar benziyor diyerek gülüyorlar. Sonra karakter tanınıp herkes tarafından sevilmeye başlayınca bir ara aynı arabadan almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. Bu hayatım daha güzel" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çarşamba'da Şaşırtan Benzerlik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0