GÜNDEM

Çatal Kaldırımdaki Kazalar

 
 234
Çatal Kaldırımdaki Kazalar - Tuğrul Taş - Bafra HAber/ Samsun`un Bafra İlçesi Çatal Kaldırım Kavşağındaki refüjlerde trafik levhası olmaması ve dikkatsizlik kazalara yol açıyor.
Bafra Haber

 |  - Tuğrul Taş - Bafra HAber/ Samsun`un Bafra İlçesi Çatal Kaldırım Kavşağındaki refüjlerde trafik levhası olmaması ve dikkatsizlik kazalara yol açıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ali Kale Caddesi Çatal Kaldırım kavşağındaki refüjlere fosforlu trafik levhalarının konmaması, refüjlerin boyanmaması, sürücülerin de dikkatsiz ve aşırı hızlı olması trafik kazalarına sebebiyet veriyor.
Kısa süre içerisinde birçok kez kazanın meydana geldiği kavşak ile igili olarak esnaflar tepkilerini dile getirdi.

Esnaf Mehmet Sağlam, "En büyük şikayetimiz burada herhangi bir uyarıcı levhanın bir işaretin olmaması. İnsanların buraya geldiği zaman yolun herhangi bir tarafından nereye gidebileceklerini karıştırmaları.  Yani biz dahi burada olduğumuza rağmen buranın ne tarafa gideceğini bilemiyoruz. Alaçam`dan gelen bir sürücü Bafra`nın ne tarafına gideceğini bilemiyor. Ne bir levha ne bir işaret, bunların hiçbiri yok. İnsanlar bundan şikayetçi.

Yolun dar olması ve bu orta refüjü yapmaları sıkışan iki arabanın birinin muhakkak refüje vurmasını sağlıyor. Şikayetçiyiz esnaf ve vatandaş olarak en azından işaret koysunlar ki kimsenin canı yanmasın dedi." şeklinde konuştu.


Başka bir vatandaşımız ise "Burada yapılan bu yol bu haliyle hiç kimseye bir fayda vermedi . Her aksam biz burada kazalara şahit oluyoruz. Bölünmüş yol diye bir tabela da yok. Görüntü meydanda ama hiçbir önlem yok. Hatta ilk kazadan sonra bölünmüş yolun orta kısmına beton dökülerek daha da sağlamlaştırdılar araçlar daha fazla zarar görsün diye mi anlamadık. Bu yolun böyle bölünmesi çare değil, daha güzel bir şeyler yapabilirler diye düşünüyorum." dedi. -

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çatal Kaldırımdaki Kazalar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0