SİYASET

Cemalettin Şimşek: Dürüst Bir Tartışma Ortamı Bulamıyoruz

 
 359
Cemalettin Şimşek: DürüstBir Tartışma Ortamı Bulamıyoruz - Bafra Anayasa Değişikliği Platformu, 16 Nisan Pazar günü halkoyuna sunulacak olan Anayasa Değişikliği taslağını halka anlatmaya devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Anayasa Değişikliği Platformu, 16 Nisan Pazar günü halkoyuna sunulacak olan Anayasa Değişikliği taslağını halka anlatmaya devam ediyor.

Farklı görüş ve eğilimlerden bir araya gelen Bafra Anayasa Değişikliği Platformu, köy ziyaretleri programı kapsamında Örencik ve Ortadurak köylerini ziyaret ederek, vatandaşlara yeni Anayasa`yı anlattılar.

MHP 24. Dönem Milletvekili Cemalettin Şimşek, "Bizler siyasi parti temsilcileri değiliz. Sizlere yeni yasanın neler getireceğini anlatmak için buradayız. Evet dedikleri ve savundukları anayasa gerçekten doğru bir anayasa ise neden hayırcıları konuşturmak istemiyorlar? Ya da bu anayasaya karşı çıkanların önüne Neden engel koyuyorlar? Dürüst bir tartışma ortamı bulamıyoruz. Doğru karar verilebilmesi için evet denildiği ve anlatıldığı kadar Hayırın da anlatılması lazım. Bu anayasanın ve değişikliğinin savunulması nasıl doğru değilse muhalefetin de yaptığı gibi Nutuk üzerinden de algı operasyonu yapılması yanlıştır her iki algının da anayasa oylaması ile alakası yoktur. Oylama sistem değişikliği ve ülke bekası ile ilgilidir." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cemalettin Şimşek: Dürüst Bir Tartışma Ortamı Bulamıyoruz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0